Bilinçsel Yayınları Ders Çalışmayı Sevdiren Motivasyon Destekli Soru Bankası Hazırladı

Bilinçsel Yayınları Ders Çalışmayı Sevdiren Motivasyon Destekli Soru Bankası Hazırladı
14 Ekim 2021 16:21

Öğrenciler için sınavlara hazırlanmak büyük bir zahmettir. Üstelik sınavlar ortaöğretimden üniversite sonrasına kadar aralıksız devam etmektedir. Öğrenciler her defasında basamakları adım adım çıkmaya çalışmakta, hayata atılmak, hayallerindeki okullara ve mesleklere kavuşmak için dur durak bilmeden çalışmak durumunda kalmaktadırlar. Bu noktada kullanılabilecek pek çok kaynak bulunmaktadır.

 

 

Sınav dönemlerinde kullanılacak kaynaklar başlıca şu şekildedir:

  • Çıkmış sorular,
  • Konu anlatımlı kitaplar,
  • Denemeler,
  • Yaprak testler,
  • Soru bankaları.

Bütün bu kaynak çeşitleri arasında soru bankalarının eğitim alanında çok özel bir yeri vardır. Soru bankaları sayesinde öğrenciler sınavlarda karşılaşacakları sorulara yakın soruları görürler ve her konuyu pekiştirme olanağı bulurlar. Konu konu hazırlanan soru bankaları ile sınav gününe kadar öğrenciler çıkabilecek bütün formattaki soruları görerek deneyim sahibi olurlar. Elbette bütün bunlar için en önemli detaylardan birisi doğru soru bankalarını bulmaktır.

Ders Çalışmayı Eğlenceli Hale Getiren Soru Bankaları

Bilinçsel Yayınları soru bankaları alanında son dönemde çok büyük bir boşluğu dolduruyor ve her yönüyle farklı bir format izleyerek öğrencilerin karşısına çıkıyor. Yayıncılık alanında köklü deneyime sahip olan yayınevi A’dan Z’ye hemen hemen bütün öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik soru bankaları hazırlıyor ve ilk adımı öğrencilere dersleri sevdirerek atıyor.

Sevmek her şeyde olduğu gibi sınavlara hazırlıkta da çok önemli… Çoğu zaman öğrenciler bir dersi ya da bir konuyu sevmeyerek mesafeli yaklaşıyor. Hatta kaçarak o ders veya konu hakkında hiç soru çözmeden dahi sınavlara girebiliyorlar. Doğal olarak bu da başarısızlığa neden oluyor. Yayınevi bunun farkında olarak ders çalışmayı sevdirecek, motivasyonu arttıracak, başarıya ulaştıracak soru bankalarına odaklanıyor.

Bilinçsel Yayınları LGS, YKS, TYT, AYT soru bankaları ile öğrencilerin karşısına çıkıyor. Üstelik her sınav grubu için birbirinden farklı soru bankası formatları geliştirmiş bulunuyor. Soru bankalarında kimi zaman tüm dersleri ele alıyor, kimi zaman ders ders hazırlayarak öğrencilere alternatif sunuyor. Bu sayede binlerce soru ve yüzlerce soru formatı ile sınavlara severek hazırlana fırsatı tanıyor. Üstelik ÖSYM tarafından 2021 yılında yapılan sınavlarda toplamda 59 benzer sorunun Bilinçsel yayınlarından çıktığını da hatırlatmakta fayda var.

Bilinçsel Kimdir?

Bilinçsel sadece yayıncılık alanında hizmet vermiyor. Aynı zamanda bir öğrencinin ya da eğitim, sanat faaliyeti içinde bulunan herkesin ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyor. Mesela hobi malzemelerinin sektörünün öncü ve lider markalarından olan Cadence ürünlerini bulabiliyorsunuz. Markanın bütün ürünlerine orijinal ürün garantisi ve uygun fiyat avantajıyla sahip olabiliyorsunuz.

Bilinçsel sitesinde sanatsal malzemeler konusunda da çok geniş seçenek yer alıyor. Çizim defteri, çizim kalemleri, hobi malzemeleri, maket, resim malzemeleri, sanatsal boyalar ve daha fazlasını görebiliyorsunuz. Çeşit çeşit hobi malzemeleri ile estetik, kullanışlı çalışmalara imza atabiliyorsunuz. Ahşap objeler ile kullanışlı ve şık projeler geliştirebiliyorsunuz. Onlarca farklı fırça seti ile zarif dokunuşlar yapabiliyorsunuz. Üstelik bütün bunlara ve daha fazlasına online olarak ulaşabiliyor, hızlı kargo ve uygun fiyat avantajıyla alışverişinizi tamamlayabiliyorsunuz.