Batman ve Süperman

Batman ve Süperman
28 Mart 2016 17:12

Yönetmen koltuğunda başarılı Zack Snyder’ın oturduğu, Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons ve Holly Hunter gibi birbirinden değerli oyunculardan oluşan kadrosuyla Batman v Superman çok yakında vizyona giriyor.

 

 

 

 

Orijinal adının Batman v Superman: Dawn Of Justice olduğu film, Batman hayranları tarafından ilk proje aşamasından beri dikkatle takip edildi. Batman karakteri oğlu için kabul ettiğini söyleyen Oscar ödüllü Ben Affleck, her zaman ki başarılı performansını bir kez daha seyircilerle buluşturuyor.

 

 

 

 

Superman karakterine 2012 de başarılı bir şekilde can veren Henry Cavill, Superman kahramanının yeni bir yüzünü bizlere gösterecek. Şehirde ilah kabul edilmeye başlanan Superman, kendine biat edilmesiyle süper kahramandan daha çok, süper güçleri olan fakat artık adaletten çok kendinle ilgilenen bir kahramana dönüşüyor.

 

 

Batman ve Süperman: Dawn of Justice Hakkında Genel Bilgi

 

153 dakika olarak film severlere sunulacak olan Batman ve Süperman, zengin bütçesiyle de dikkat çekiyor. Bütçesinin 250 milyon dolar olduğu bildirilen film, gösterimi tarihi için geri sayıma başladı.

 

Senaryosu David S. Goyer ve Chris Terrio tarafından yazılan filmin yapımcılığı ise Christopher Nolan ve Charles Roven üstleniyor. Özel efektler ve birbirinden ilginç setleriyle kalitesini katlayan yapım, Batman ve Süperman kahramanlarını layık oldukları ihtişamlıyla bizlere sunuyor.

 

Batman ve Süperman Türkçe Dublaj izle seçenekleriyle daha şimdiden sitelerde reklamları dönen film, küçük büyük herkesin merakla beklediği filmler arasında. Çocukluğumuzdaki kahramanları, film perdesine taşıyan, birçok yapıma ciddi rakip olan Batman v Superman: Dawn of Justice, çıtayı epeyce yükselteceğe benziyor.

 

Batman ve Süperman: Adaletin Şafağı Filmin Konusu

 

Man of Steel filminde izlediğimiz mücadelenin ardından Metropolis büyük yıkıma uğramıştır. Bütün yaşanılanlardan sonra insanlar Batman kahramanı için artık çok da iyi şeyler düşünmemektedirler ve insanlar arasında Batman’ı savunan ve yerenler arasında tartışmalar olmaya başlamıştır. Kimileri için hala umut vadeden Batman, kimileri için de tam bir hayal kırıklığı sebebidir. Bruce Wayne de Batman’ı şehir için zararlı bulanlardandır ve Batmanın şehire vermiş olduğu zararları düzeltmek amacıyla Gotham’da Metropolise gelir.

 

Birbirini ilk gördükleri andan beri, birbirinden hazzetmeyen bu ikili arasındaki mücadele son yıllardın en güçlü savaşlarındandır. Ne var ki Lex Luthor’un yaratmış olduğu Doomsday aslında Metropolis için en tehlikeli düşmanı olacaktır.

 

Birbirleriyle savaşmak yerine Metropolisi kurtarmayı seçecek olan kahramanlar, her şeyi bir kenara bırakıp, gerçek düşmanla savaşmayı seçerler.

 

Batman ve Süperman İzleme Seçenekleri

 

Film gösterim tarihi 25 Mart olarak ilan edilen Batman ve Süperman 2016, birçok sitede de internet kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Alt yazılı izlemek istemeyenler için Batman ve Süperman izle Türkçe Dublaj seçenekleri de olan film, birçok Batman hayranını daha şimdiden heyecanlandırıyor.