Başbakan'ın yandaş yalaka astrologu da oldu…

Başbakan'ın yandaş yalaka astrologu da oldu…
13 Ekim 2012 17:46

Başbakan’ın yandaş, yalaka astrologunu internethaber.com gazetesinin “99 depremini bilen ünlü astrolog fal açtı 2013 YILLINDA NELER OLACAK? BAŞLIKLI “özel haber”ini okuduktan sonra bildik, tanıdık… 17 Ağustos 1999’daki depremi’ni önceden öngörmüş müş… Ünlüymüş müş… Adı da “Nuray Sayar” mış…  
Baki KARAKOL H&H HABER YORUM

 
“2013 falı”nda, gerçekten, soyadındaki gibi saymış sayacağı kadar. Burada sizinle paylaşmak istedik. Sonra da… Çelişkilerinden, yanlışlarından yalnızca ikisini yüzüne vurmak…   
 
Yalaka yandaş astrolog Hanımefendiye göre… “2013 yılı bütün dünya için zor ve sarsıcı bir yıl olacak”mış. “Gizli sırlar ortalığa saçılacak”mış. “Bu da, büyük etkilere sebep olacak”mış. “Akrep burcundaki Türkiye, sıkıntılı bir yıl geçirecek”miş. “Savaş değil ama ekonomik olarak tehlike var”mış. “2013 Türkiye için gerçeklerle yüzleşme yılı olacak”miş…
 
2013 için “Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gereken bir yıl” dedikten sonra, “Evdeki hesap çarşıya uymayabilir” öngörüsünde bulunan yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi şöyle sürdürüyor:
 
“2013, toplumda büyük kaoslara sebep olabilir. 2013’te hem hükümet, hem devlet, hem de siyasetçinin gizli saklı işleri varsa patır patır ortaya çıkabilir. Asparagas haberler duyabiliriz. Aslı olmayan, gerçek olmayan hayali meseleler duyabiliriz. Başbakanımızın sağlığı ve hükümetle ilgili haberler olabilir bunlar. Bu asparagas haberler kaos yaratabilir…”
 
2013’te Savaş olacak mı, savaş?!. Bu soruya, yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi, “Hiçbir zaman sıcak savaş olmayacak. Ama 2013 Türkiye için bir savaşın eşiğindeymiş gibi zor bir yıl olacak. Asıl savaşı rızkımızda, kazancımızda ve ekonomide yaşayacağız” diyerek açıklık getiriyor. Bununla ilişkilendirerek, şu “2013 yılında Avrupa Birliği çökebilir. Bu da çok büyük kaoslar yaratabilir. Ekonomik olarak dünyayı sarsabilir” tümcelerini ediyor.
 
Bitmedi… Yandaş yalakalık ünlü astrolog Hanımefendi, “2013 Gerçeklerin ortaya çıkacağı bir yıl olacak. Gizli saklı her şey ortaya çıkacak. Özünüz neyse 2013’te onunla hesaplaşacaksınız” der demez, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “yumuşak karnı” sayılanlardan birine değiniyor:
 
“Medyada çok büyük çalkantılar olabilir. Doğru medya patronları hiç korkmasın ama yanlış olanlar için ‘Eyvah eyvah’ diyorum. Yanlış olanlar kendini tokatlayacak.”
 
“Doğru medya”, “yanlış olanlar”, kendini tokatlayacak” ne demek?!. Yalnızca sormuş olduk. Kafanıza takmayın, kendinizi yorman…
 
Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendinin, -Başbakan’a çok yakın kuyumcu Cihan Kamer’i anımsatırcasına ettiği- “Paranız varsa altın alın. Kıtlık bilinci ile değil. Altın alın çünkü altın çağa hazırlanıyoruz. Ben bile altın birikimleri yaptırıyorum” sözlerine kulak verir misiniz, bilmeyiz ama… Şakacıktan da olsa “2018 yılına kadar dünya olumsuzu ayıklayacak. Bu da demek ki sarsıntılar sürecek. Türkiye bu sarsıntılı yıllara 1999 yılında girdi” tümcelerini not edin. Şu “13 Kasım-28 Kasım 2013’de zorlu süreçler yaşanacak. Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan sıkıntılı geçecek. Güneş tutulmaları Türkiye’yi çok etkileyecek. Yeni başlangıçlar dönemine giriyoruz. 10 Mayıs, Haziran ve 23 Temmuz’a kadar olan dönem Türkiye’nin komşu ilişkileri açısından zor bir süreç” tümcelerini de…  
 
Geldik, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın siyasi haritasına…
 
Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi anlatıyor: “Başbakan’ın haritasında jüpiter etkisi var. Başbakan 2013 Ocak ayında yine sağlığı ile ilgili olumsuzluklar yaşayacak. Bu piyasaları ve gündemi etkileyecek. 2015’e kadar biz onu o bizi bırakmayacak. 2015 ile birlikte Başbakan’ın parlak dönemi bitecek. Kenara çekilip Cumhurbaşkanlığı koltuğunda ülkesini izleyecek…”
 
Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan işin söylediği sü sözlerini de lütfen sinirlenmeden okuyun:
 
“Bugüne kadar başkanlar içerisindeki en şanslı, en torpilli kullardan biri. Aurası çok güçlü. Bizim başımızda, güneşi balık, yükseleni terazi olan, ay burcu yayda olan bir Başbakanımız var. Samimiyetle söylüyorum. Korkutucu etkileri olsa da çok güçlü bir Başbakan’a sahibiz. Bunun farkına varalım. Onun başımızda kalması için teşekkür edip şükredelim. Biz dua edelim, Başbakanımız pes etmemesin. Çünkü ortası olmayan bir Başbakana sahibiz. Hem çok sert, hem çok merhametli…”
 
Buram buram yağ, yağcılık, yalakalık kokan havadan biran önce çıkalım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan sonraki “geleceğin Başbakanı” kimin olacağını gene yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendiden öğrenelim:
 
“Melih Gökçek olacak. Türkiye’nin haritasında o çıkıyor. Geleceğin uzun yıllar başbakanlığını yapacak…”
 
Böylece, kuyumcu Cihan Kamer’den sonraki “sponsorunu” da açığa vuran yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendinin, Cumhurbaşkanlığı süresi Ağustos 2014’de bitecek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’le ilgili öngörüleri ise şöyle:
 
“Hükümette hizmetine devam edecek. Ama istirahat halinde devam edecek. Koltuğu Başbakan’a bırakacak.”
 
Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendinin Yeni CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül öngörüleri, “Kılıçdaroğlu’na yakın dönemde iktidar görünmüyor. Buna karşılık önümüzdeki yıl onun için hayli sıkıntılı olacak. Sağlığı konusunda, 24 Mayıs 2013’ten sonra zorlayıcı etkiler gündeme gelebilir. Sonuçta dua her şeyin etkenidir. Sağlığına dikkat etmesi gerekebilir… Mustafa Sarıgül ilerleyen yıllarda AK Parti’ye dahil olacak. Sonraki yıllarda ona da Başbakanlık görünüyor. Algıları çok açık olan bir yönetici. Kendini ileride çok ilerideki Başbakanlığa hazırlıyor” biçiminde.
 
Şimdi… Adı “Nuray Sayar” olan bu yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendiye, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yandaş yalakası” ve… “Başbakan’a çok kuyumcu Cihan Kamer ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Melih Gökçek sponsorlu” demekte haksız mıyız?!
 
Kaldı ki… Bu yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendin söyledikleri bilinen, konuşulan, tartışılan, öngörülen şeyler değil midir?..
 
Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi yandaşlık, yalakalık olsun diye konuşurken, konuşturulurken çelişkilere, ciddi yanlışlara düşüyor. Onlardan yalnızca ikisine değineceğiz:
 
1 – Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi “2015’e kadar biz onu, o bizi bırakmayacak. 2015 ile birlikte Başbakanın parlak dönemi bitecek. Kenara çekilip Cumhurbaşkanlığı koltuğunda ülkesini izleyecek” derken yanılıyor, yalan söylüyor. Hep “bir numara”, hep “tek adam” olmak isteyen ve de olan Başbakan “kenara çekilip Cumhurbaşkanlığı koltuğunda ülkesini izleyecek” biri asla olmaz! Parlak döneminin bitmesine ise hiç izin vermez.
 
2 – Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi, Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2014’de Ağustos – Eylül ayları arasında yapılacağını, seçenin de halk olacağını bilmiyor mu ki, “2015’e kadar biz onu, o bizi bırakmayacak” diyor? Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi Yandaş yalaka ünlü astrolog Hanımefendi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Eylül 2012’deki 4’üncü olağan kurultayında, sözcüklere basa basa “Üç yıl partimin başındayım” dediğini unuttu mu? 2014 – 2015 arasındaki bir yılı  nereye oturtuyor?..
 
Uzatmayalım… “Yandaşlık ve yalakalık, çelişki, yanlışlık, yalancılık vb tanımaz” diyelim, bitirelim…