'Başbakan Erdoğan estetik sözü vermişti'

'Başbakan Erdoğan estetik sözü vermişti'
31 Mayıs 2012 14:10

Tüp patlaması sonucu 12 yaşındayken vücudunda yanıklar oluşan küçük İbrahim şimdi 16 yaşında. O dönem basına da yansıyan İbrahim’in hikayesi yarım kalmış durumda…2008 yılında okul çıkışı amcasının tüp bayine giden 12 yaşındaki İbrahim Yıldırım, buradaki patlamada yaralananlar arasındaydı.

Gittiği tıp merkezinde kendisinden 230 TL istenen, yaklaşık 1 saat sonra başka hastaneye sevk edilen İbrahim’in yaşadıkları basına yansımış, tedavi için Başbakan Erdoğan da devreye girmiş ve tıp merkezi 5 gün kapatma cezası almıştı.

Şu an 16 yaşında olan İbrahim’den, okulda kendisiyle dalga geçilmesine neden olduğunu belirttiği vücudundaki izlerle ilgili Başbakan Erdoğan’a bir hatırlatma geldi: Başbakanımız estetik sözü de vermişti ve yaşım ilerledikçe izlerin yok olma oranı azalıyor, biran önce estetik olmam lazım… Başbakan Erdoğan’ın tedavini yanı sıra vücudundaki yanık izlerinin güneşe çıktığında etkilenmemesi için yurt dışından özel kıyafet de getirttiği İbrahim, şunları söyledi:

Özellikle çenemin altındaki ve ellerimdeki izler nedeniyle okulda zor günler geçiriyorum. Yanıklar nedeniyle benimle dalga geçen arkadaşlarım oluyor. Bu nedenle çok özlüyorum. Bu yanıkların geçmesi için çok hastaneye gittik ama ameliyatla daha kötü olur dediler. İzlerin geçmesi için estetik ameliyat gerekiyor dediler.

Ben bu izlerden kurtulmak istiyorum. Başbakanımız bize çok yardımcı oldu, o zamanda estetik sözü de vermişti. Ben şimdi Başbakanımızdan estetik için haber bekliyorum ama bir türlü haber gelmedi. Benim yaşım ilerledikçe izlerin yok olma oranı azalıyor biran önce estetik olmam lazım.”

“YOĞUNLUKTAN DOLAYI UNUTTU SANIRIM”
Baba Mehmet Yıldırım ise Başbakan Erdoğan’ın kendilerine çok yardımcı olduğunu anımsatarak, “Oğluma estetik sözü de vermişti, ancak işlerinin yoğunluğundan dolayı sanırım unuttu. Ben bir baba olarak oğlumun bu halde kalmasına çok üzülüyorum. Başbakanımı bize son bir kez daha yardımcı olursa çok mutlu olacağız” diye konuştu.