Barış Manço 'müsadenizle çocuklar' diyeli 14 sene oldu

Barış Manço 'müsadenizle çocuklar' diyeli 14 sene oldu
31 Ocak 2013 00:23

Unutulmaz şarkıları ve renkli kişiliğiyle 7’den 77’ye herkesin sevgilisi Barış Manço ölümünün 14.yılında özlemle anılıyor.

Manço’nun Ailesi ve hayranları bu yılda 31 Ocak akşamı Moda’daki Barış Manço Evi’nde buluşarak, şarkılarıyla Manço’ya bir kez daha selam gönderecekler.


 
Kadıköy Belediyesi ve Halkbank’ın katkılarıyla, Barış Manço’nun anılarının yaşatılıp, eşyalarının sevenleriyle paylaşıldığı Barış Manço Evi, bu yıl yine özlem ve hüzün dolu bir buluşmaya tanıklık edecek.


 
Manço’nun hayatını kaybettiği 31 Ocak akşamı saat 18.30’da başlayacak anma programında Manço’nun eşi Lale Manço Ahıskalı, çocukları Doğukan ve Batıkan Manço ile Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, ziyaretçileri karşılayacak. Gece saat 24.00’e kadar sürecek programda Manço’nun sanatçı dostları ve Kurtalan Ekspres üyeleri, Manço ile yaşadıkları anıları anlatıp, şarkılarını seslendirirken, Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri de 14 yıl aradan sonra Manço’nun piyanosu eşliğinde şarkılar söyleyecekler. Doğukan Manço da babasının şarkılarının yeni yorumlarını paylaşacak.

Anma programında katılımcıları küçük bir sürpriz de bekliyor. Manço’nun yeğeni uluslararası başarılara imza atan Ressam-Heykeltıraş Emel Vardar yaptığı Manço’nun heykelini müzede sevenlerine sergileyecek.


 
Herkesin davetli olduğu anma programına Manço’nun TV programı “Adam Olacak Çocuk” programına katılan “Adam Olmuş çocuklar” da yıllar sonra yeniden Manço ile özlem giderecekler.