Bahçeli AKP'nin imdat kolu

Bahçeli AKP'nin imdat kolu
3 Kasım 2012 11:51

Milliyetçi Muhafazakâr Parti Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yarın yapılacak olan MHP Kongresi öncesinde “aday olmama” çağrısı yaparken “Bahçeli AK Parti’nin imdat kolu” dedi.

Yılmaz yazılı açıklamasında Devlet Bahçeli’nin milliyetçilerin yolundan çekilme vaktinin geldiğini anlaması gerektiğini belirterek, “Her adaya bir iftira atarak tabanı etki altına alan Bahçeli bu kez kime nasıl bir senaryo yazacak çok merak ediyorum. Son kongrede barikatlar kurarak salona girişimi engellemek adına elinden geleni yapan Bahçeli, tarihte ilk kez 2 bin 500 polisli bir kongre yapmıştı. O güvenlik önlemleri bir tek adamın salona gelişini engellemek için alınmıştı. Ama bugün yeni adaylarla tarih Bahçeli’den hesap sormaya muktedir olmuştur” iddiasında bulundu.
 
-“BAHÇELİ AK PARTİ’NİN İMDAT KOLU”-
 
Devlet Bahçeli’nin kendisi için önce “İsrail ajanı” sonra da “AK Parti tarafından MHP oylarını bölmek için hazırlanmış ve desteklenmiş şahsiyet iftirasında” bulunduğunu öne süren Yılmaz, “Geçen üç yıl içerisinde gördükki ben AK Parti ile beraber olmadım ama devlet Bahçeli AK Parti’nin imdat kolu, koltuk değneği olmak için üzerine düşen her görevi layığı ile yerine getirmiştir” dedi.

“Devlet Bahçeli’nin 15 yıllık varlığı ne işe yaramıştır diye bir muhasebe” yapılması gerektiğini savunan Ahmet Reyiz Yılmaz, “Suni ve planlı bir 2001 ekonomik krizi ile AKP iktidarının gelişi sağlanmış, Öcalan ipten kurtarılarak idam yasası kaldırılmış ve BDP için doğu illerinin terkedilmiş olduğu açık şekilde görülecektir. Ülke üzerindeki en büyük işgal Bahçeli eli ile Türk milliyetçileri üzerinde kurulmuştur” iddiasında bulundu.