Askerlik şubesine el bombası

Askerlik şubesine el bombası
17 Şubat 2012 19:40

Siirt’te Askerlik Şubesi binasının bahçesine çivilerle desteklenmiş bir el bombası atıldı.

Siirt’te Askerlik Şubesi binasının bahçesine çivilerle desteklenmiş bir el bombası atıldı. Meydana gelen patlamada ölen ve yaralanan olmazken, el bombasını attıktan sonra kaçan ve kız olduğu belirtilen saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.

Siirt Askerlik Şube Başkanlığı’nın ön tarafına bu akşam hava karardıktan sonra gelen ve 20 yaşlarında olduğu belirtilen bir kız, elindeki poşeti şubenin bahçesine atıp hızla kaçtı. Poşetin içinde bulunan bomba büyük bir gürültüyle patlarken, olayda ölen ve yaralanan olmadı. Karanlıktan faydalanarak kaçan saldırganın yakalanması için başlatılan operasyon sürdürülüyor.

Olay yerinde yapılan ilk incelemede el bombasının el yapımı ve çivilerle desteklendiği belirlendi.

Siirt’te Askerlik Şubesi binasının bahçesine el bombası atıldı.

 

Patlamada ölen ya da  yaralanan yok.

El bombasını attıktan sonra kaçan saldırganın kadın olduğu belirlendi. Saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.

 

Siirt Askerlik Şube Başkanlığı’nın ön tarafına bu akşam hava karardıktan sonra gelen ve 20 yaşlarında olduğu belirtilen bir kadın, elindeki poşeti şubenin bahçesine atıp hızla kaçtı. Poşetin içinde bulunan bomba büyük bir gürültüyle patlarken, olayda ölen ve yaralanan olmadı. Karanlıktan faydalanarak kaçan saldırganın yakalanması için başlatılan operasyon sürdürülüyor.

 

Olay yerinde yapılan ilk incelemede el bombasının el yapımı ve çivilerle desteklendiği belirlendi.