Apple Watch ne zaman çıkıyor?

Apple Watch ne zaman çıkıyor?
27 Ocak 2015 14:25

Apple Watch ve 12”lik Macbook Air Ne Zaman Geliyor? İşte Detaylar…

 

2015’in ilk ayını geride bırakmak üzereyiz; ancak Apple’ın akıllı saati Watch’un ne zaman piyasaya çıkacağı hâlâ firma tarafından açıklanmış değil. Bunun yanı sıra, söylentileri dolaşan 12”lik MacBook Air hakkında da resmi herhangi bir bilgi yok. Peki bu aletleri daha ne kadar bekleyeceğiz?

 

Ming-Chi Kuo isimli analiste göre, Apple Watch’u dört gözle bekleyen kullanıcıların üzülmelerine gerek yok; zira firma, Mart ayı içerisinde Apple Watch’u dağıtmaya başlayacak. Kuo, 12”lik MacBook Air modelinin de, Nisan’a kadar bantlardan ineceğini belirtiyor.
Kuo, bunların haricinde de çeşitli öngörülerde bulunmuş. Analiste göre Apple Watch’a ilgi bir hayli fazla olacak; öyle ki firma, Watch’a olan talebi karşılamakta güçlük çekecek ve saati bulmak zorlaşacak. Ming-Chi Kuo, 2015’in ilk çeyreğinde yaklaşık 3 milyon Apple Watch satılacağını belirtiyor. 12”lik MacBook Air’ın da, hâlihazırda üretimde olduğunu belirtiyor analist. Daha ince bir tasarıma ve retina ekrana sahip olan bu bilgisayar hakkında daha detaylı bilgiyi şu bağlantıdan alabilirsiniz.

 

Apple, Watch’un 2015’in ilk aylarında kullanıcılarla buluşacağını söylemişti; bu da, Kuo’nun tahminini epey kolaylaştıran bir şey aslına bakacak olursanız. Ancak Apple Watch’un çeşitli pil ömrü problemleri yaşadığı, bu nedenden ötürü ertelenebileceği haberleri de kafa bulandırmıştı. Son olarak gelen bilgiler, saatin 19 saat gibi bir pil ömrünün olacağını bildirdi ki; bu da oldukça düşük bir rakam.