Anne ile oğula dayılardan 'evde yabancı erkek var' dayağı

Anne ile oğula dayılardan 'evde yabancı erkek var' dayağı
14 Temmuz 2013 07:30

Adana’da eşinden ayrı yaşayan 38 yaşındaki E.A. ile oğlu 19 yaşındaki K.B., yakınları tarafından ‘Evde yabancı erkek var’ diye dövüldü.

Polis merkezine sığınan anne ile oğlu, ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Dağlıoğlu Mahallesi’nde dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, bir süredir eşinden ayrı yaşayan E.A.’nın oğlu K.B., iftardan sonra bir arkadaşını eve davet etti.

İddiaya göre E.A. oğlu ve misafiri ile birlikte evde otururken, kapı çaldı. Kapıyı açan E.A., karşısında iki erkek kardeşini gördü. Öfkeyle eve giren Şehmuz A. ve Bilal A., Namussuz, eve erkek aldın diyerek E.A.’ya saldırdı, dövmeye başladı. E.A.’nın çığlıklarını duyan oğlu K.B., annesine yardım etmek için kapıya koştuğunda o da dayılarının dayağından nasibini aldı.

K.B.’nin arkadaşı ise saldırganların öfkesinden korkup, pencereden atlayarak kaçtı. İki saldırgan, evin tüm odalarını aradı, ancak K.B.’nin arkadaşını bulamayınca olay yerinden ayrıldı. Kafası yarılıp, gözü moraran E.A. ile burnu kanayan K.B., Dağlıoğlu Polis Merkezi Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu. Akrabalarından şikayetçi olan anne ile oğlu, karakola çağrılan ambulansa bindirilerek tedavi için hastaneye kaldırıldı.
 
Dayılarının saldırısına uğradıklarını ileri süren K.B., “Eve bir arkadaşım misafirliğe gelmişti. Daha sonra da dayılarım, geldi. Annemin sevgilisi olduğunu söyleyip saldırdılar. Bizi dövüp gittiler. Halbuki benim arkadaşımdı. Babam İstanbul’da yaşadığı için bizimle ilgilenen yok. Dayılarımdan şikayetçiyiz” diye ifade verdi.

Polis, anne ile oğlunu döven akrabaları yakalamak için çalışma başlattı.