Akşener: Yakında peygamberliğini ilan ederse hiç şaşırmam, kafalar gitti!

Akşener: Yakında peygamberliğini ilan ederse hiç şaşırmam, kafalar gitti!
8 Mayıs 2023 18:52

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; Adana mitinginde yurttaşlarla bir araya geldi.

 

 

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun ardından kürsüye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasından satırbaşları şöyle:

 

 

“Milletine darbeci, işgalci diyen bir zihniyete hiç şahit olmadım”

 
“Allah’ın kurban Adana! Bozmuşunuz yine birilerinin sinirlerini. Sözümü uzatmayacağım. 13. Cumhurbaşkanımız size hitap edecek. İki şey olacak; 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Akşener..

 
50 yıllık hafızam var, kadınlara bu kadar hakaret eden, kötü bir dil kullanan, gençlere hakaret eden, muhalefete iftira atan, tehdit eden bir dille ilk defa seçime gidiyoruz. Milletine darbeci diyen bir zihniyete hiç şahit olmadım. Milletine işgalci diyen bir siyasiye hiç rastlamadım.

 

 

“Kafalar gitti”

 
Önce kadınlara sürtük, düşük dendi, gençlere sufli dendi, millete işgalci, darbeci dendi. Sonra hedef gösterildik, biri çıktı bizi Gabar’a gömdüler. Kılıçdaroğlu ile beni birimizi Gabar’a birimizi Cudi’ye gömdüler.

Milletine kitapsız, Allah’sız diyen bir dille de hiç karşılaşmadık. Biz Allah’tan emir alırız diyor. Arkadaş bu nasıl bir iştir? Bu nasıl kötü bir pis dildir. Yakında peygamberliğini ilan ederse hiç şaşırmam, kafalar gitti!

 

 

“Recep Bey ve arkadaşlarını da emekli ediyoruz”

 
14 Mayıs akşamı bu işi bitirmeliyiz. 1. turda bitirmeliyiz. Her bir kardeşim sadece kendisini ailesini değil, tüm arkadaşlarınızı, komşularınızı akrabalarınızı sandığa götürüyorsunuz, 1. turda Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı seçiyoruz ve Recep Bey ve arkadaşlarını da emekli ediyoruz. Türkiye’nin böyle bir rezil dili taşıması mümkün değil. Hem Cumhurbaşkanını hem Meclis’i almak zorundayız.

 

 

“İmamoğlu ve CHP’yi suçluyorsa artık kelimeler bitmiştir”

 
Atatürk’ün şehri Erzurum’da İmamoğlu’na yapılan taşlama, linç etme provokasyonun karşısında bu ülkenin Cumhurbaşkanı, bu ülkede İçişleri Bakanlığı yapmış bir şahıs eğer kalkıp da İmamoğlu ve CHP’yi suçluyorsa artık kelimeler bitmiştir. Seçimi kaybettiklerini gördüler.