AKP’de hayal kırıklığı yaratan fotoğraflar!

AKP’de hayal kırıklığı yaratan fotoğraflar!
1 Ağustos 2022 09:00

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” kampanyasına katılım oranlarının çok düşük olduğunu belirtti; “Ortaya çıkan fotoğraflar, 20 yıllık AKP hikâyesinin sona yaklaştığını gösteriyor” dedi.

 

 

Bakan Adil Karaismailoğlu’nun da katıldığı toplantının ilkinin Tuzla’da gerçekleştirildiğini ve etkinliğe 250 kişinin katıldığını ifade eden Yarkadaş, Esenler, Zeytinburnu, Sultanbeyli gibi ilçelerde de katılımın düşük olduğunu ifade etti.

 
“AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı son kampanyada ortaya çıkan fotoğraflar, 20 yıllık AKP hikayesinin sona yaklaştığını gösteriyor. Kitleler, AKP’nin kendilerine verebilecek bir şeyinin kalmadığını, söyleyecek yeni bir sözünün olmadığını görüyor” diyen Yarkadaş, CHP’ye seslendi; “En büyük görev 1. parti konumuna geldiği görülen CHP’ye düşüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemlerde iyi bir performans sergiliyor ve dikkatleri üzerinde topluyor. Bu ilgi, sempatiye, sempati güvene, güven de desteğe dönüştürüldüğü takdirde, Türkiye’nin AKP’den kurtulması hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşecektir” görüşünü aktardı.