ABD'lilere Bir Türk'ten Ders

ABD'lilere Bir Türk'ten Ders
3 Aralık 2011 10:03

ABD hükümeti bir oligarşidir!

ABD hukümeti halka hizmet için halk tarafından seçilen bir halk hukümeti değil bir oligarşidir. O ABD-Co’ya dönüşmüştür, şirketlere hizmet için şirketler tarafından seçilen bir şirket hukümetidir.

ABD hükümeti bir oligarşidir!

 

‘ABD hukümeti halka hizmet için halk tarafından seçilen bir halk hukümeti değil bir oligarşidir. O ABD-Co’ya dönüşmüştür, şirketlere hizmet için şirketler tarafından seçilen bir şirket hukümetidir.’

 

Bu sözleri Edip Yüksel Amerikalı’ların gözlerine bakarak sokakta bağıra bağıra söyledi.

 

İzleyeceğiniz görüntülerde  Yüksel ayrıca’ Zengin domuzlar sınıfı, çalışan sınıfa karşı çoktandır savaş halindedir. Bu savaşta, en alttaki beşte biri hapishanelere mahkum etmiş, onun üstündeki beşte biri oluşturan fakir Amerikan çocuklarını ise bir bayrak sallamasıyla gıdıklayarak diğer ülkelerdeki fakir çocukları öldürmek ve böylece kanlı şirketlerin menfaati için kullanmaktadır.‘ Diyor.

 

Aydınlık Gazetesi yazarı Eren Erdem de bu görüntüler üzerine ‘ Amerika’dan Musa Sesleri ‘ adlı bir yazı yazarak ‘ Türkiye’de bir döneme damgasını vuran dinbilimci Edip Yüksel’in sert çıkışını ihtiva ediyor. İzleyince coştum açıkçası. Çok güzel sözler, doğru yaklaşımlar içeriyordu…’ Dedi.

 

İŞTE O ÇARPICI ANLAR