Kedi Kumu Fiyatları

Kedi Kumu Fiyatları
25 Nisan 2022 11:46

Evde kedi besleyenlerin mutlaka sahip olması gereken ürünlerin başında kedi kumları gelmektedir. Kedi kumu fiyatları kum özelliklerine ve miktarına göre değişiklik göstermektedir. Günümüzde artık kokusuz kumlar bulunmaktadır.

Öte yandan bir de ek kokulu kumlar bulunmaktadır. Bu gibi özellikler fiyatları doğrudan etkilemektedir. Satışa sunuluna bu kumlar genel olarak 5 ve 10 litrelik paketlerde satışa sunulmaktadır. 5 litrelik kumların fiyatları 10 litrelik kumlara göre daha uygun olmaktadır.

En Uygun Kedi Kumu Fiyatları

Günümüzde en uygun kum çeşitleri 5 litrelik pudralı kumlardır. Öte yandan kokusuz ve ince taneli topaklanan kumların da fiyatları oldukça uygun fiyatlara sahiptir. Eğer evde bir kedi besleniyorsa 5 litrelik bu kum çeşitleri yeterli olacaktır. Ortalama olarak 5 litrelik bir kum 2 ay kadar kullanılmaktadır.

Kokusuz Kedi Kumu Fiyatları

En çok tercih edilen kum çeşidi kokusuz kumlardır. Kokusuz kedi kumu olarak günümüzde birçok farklı markada üretim yapılmaktadır. Her markanın kokusuz kedi kumu fiyatları da birbirinden farklı olmaktadır.

Genel olarak 5 litrelik kokusuz nemli kum en uygun kokusuz kum çeşittir. Öte yandan 10 litrelik kaplı set kokusuz kumların fiyatları oldukça pahalı olmaktadır. Bu ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak için https://www.avantajal.com/kategori/kedi-kumu Adresini ziyaret edebilirsiniz.