Saray’a gizlice giden CHP’li Gürsel Erol mu?!

Saray’a gizlice giden CHP’li Gürsel Erol mu?!
22 Kasım 2019 08:00

Sözcü yazarı Rahmi Turan, bugün köşesinden, isim vermeden Ankara gündemine bomba gibi oturacak çok ciddi bir iddiada bulundu.

 

 

 

Turan, Saray’ı kaynak göstererek; “9 Kasım akşamı çok önemli bir siyasetçi sizin ‘Saray’ bizim ‘Külliye’ dediğimiz yerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıktı. Erdoğan “Türkiye’nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir” dediğini aktardı ve o ismin de ”engelleri bulunduğundan’‘ yakındığını öne sürmüştü.

 

 

Bu iddianın CHP gündemine düşmesi AMA Genel Merkez yetkililerinin, Atatürk’ün resminin indirilmesi tartışmalarındaki gibi deve kuşu misali kafalarını kuma gömüp sessiz kalmaları üzerine, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sert bir tweet atarak, “CHP liderini, Saray değil kurultay delegeleri belirler, kimse bu isim açıklanmalı, ortaya çıkmalı” diye tepki gösterdi.

 

 

Haber bir çok önemli gazetede en çok okunanlara girmekle kalmadı, sosyla medyada, özellikle Twitter’da TT oldu.

 

 

Twitter’da bu ismin kim olduğu tartışılırken, İlhan Kesici, Mustafa Sarıgül, Deniz Baykal ve Gürsel Erol isimleri gündeme geldi. Ancak sosyal medyada devlete iş yapan müteahhit Gürsel Erol’un isminin ön plana çıkmaya başlaması üzerine, sabah saatlerinde suskun bir tavır izleyen Gürsel Erol da bir tweet atarak, Rahmi Turan’ı kınayıverdi.

 

 

Aslen Tuncelili yani Kılıçdaroğlu’nun hemşehrisi ve bir dönem karakutusu olan Erol, aynı zamanda Doğan Taşdelen’in de öz yeğeni. CHP delegeleri üzerinde ağırlığı olan Erol, bir dönem CHP’den ayrılarak, AKP’den Turizm Bakanlığı yapan Ertuğrul Günay’a da yakınlığı ile bilinen bir müteahhit.

 

 

 

r1 r2

11111

tweet2

http://www.halkinhabercisi.com/kilicdaroglunun-ozde-ihalecisi-gursel-erol-mu