İngilizceyi Bizimle Öğrenin

İngilizceyi Bizimle Öğrenin
15 Ocak 2019 10:11

English Castle İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan bir İngilizce öğrenme kursudur. Uzun yıllardır bu alanda edindiği deneyimler ve alanında eğitimli tamamı yabancı ve anadili İngilizce olan eğitim personeli ile bir İngilizce kursu olarak oldukça iddialıdır. Firmamız anadili İngilizce olan ve başkasına yabancı dil öğretme konusunda da tecrübeli ve eğitimli olan personelleri ile en iyi İngilizce kursu olma iddiasını sürdürmektedir.

 

 

Neden Yabancı Dil Öğrenmeliyim?

 

Yabancı dil öğrenmenin insan üzerinde olumlu yönde çok farklı etkileri bulunmaktadır. İnsanların sahip oldukları anadil düşünce yapılarını, anlayışlarını, hayata bakışlarını ve yaşayışlarını tamamen etkilemektedir. Bir yabancı dil öğrenmek insanı farklı yönlerden düşünebilme yeteneğine sürükler.

 

Aynı zamanda öğrendiğiniz dilde ki düşünce yapısından anlayış tarzına kadar birçok farklı konuda bilgi sahibi olarak sizde kendinizi çok yönlü bir insan haline getirebilirsiniz. Bu düşünce yapısını elde etmek yabancı dil öğrenmede ki en önemli kısımdır. Bu sebeple anadili İngilizce olan öğretmenler ile eğitim veren İngilizce kursu Mecidiyeköy bölgesinde English castle olarak hizmetinizdeyiz.

 

Neden English Castle?

 

English Castle kendisine misyon ve vizyon olarak farklı düşünen, gelişen ve yabancı dili bütünüyle anlayarak öğrenen öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Uzun yıllardır bu sektörde bulunan ve yabancı dil öğretme konusunda deneyimli öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizi interaktif bir ortamda eğitime tabii tutuyor, gelişimlerini hem hızlandırmak hem de daha çok kavrayabilmelerini sağlamak adına elimizden geldiğince çalışmalarımızı üst seviyeye taşımaktayız.

 

Sürdürdüğümüz müfredatımız, öğrencilerimizi tabii tuttuğumuz uluslararası testler ve öğrenciyi değerlendirmek adına sunduğumuz ileri düzey eğitim materyalleri ile sadece İngilizce öğretmek değil İngilizce düşünebilmeyi öğretmek adına öğrencilerimize bütün imkanları sunarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

 

İhtiyacınıza Göre Eğitim Veriyoruz

 

English Castle öğrencilerine İngilizce konuşma, dinleme ve yazma gibi temel becerileri öğretmek, İngilizce düşünmek ve İngilizce anlamak gibi konularda oldukça iddialı olsa da öğrencilerimizden gelen talepler konusunda da bir o kadar titiz davranıyoruz. Öğrencilerin ihtiyaçlarını gözetiyor, talepte bulundukları alan doğrultusunda eğitim almaları için müfredatımızı ve eğitim personelimizi geliştiriyor ve değiştiriyoruz. Öğrencilerimizin uluslararası sınavlarda başarılı olması gerekiyorsa eğitim ve öğretimimizde yönümüzü bu başarıya da çevirebiliyoruz. Genel İngilizce, iş İngilizcesi, İngilizce iletişim becerilerinin gelişmesi gibi birçok farklı kategoride eğitimlerimizi sürdürmekteyiz. Aynı zamanda çocuklar için de İngilizce eğitimi sağlıyor onların yaş ve gelişim durumlarını göze alarak müfredatımız ve eğitim yöntemlerimiz üzerinde modifikasyonlara gidiyoruz.

 

Anadili İngilizce Olan Eğitim Becerisi Olan Öğretmenler

 

Çok yönlü interaktif bir ortama sahip olan English Castle ana dili İngilizce olan ve eğitim konusunda tecrübeli eğitimcileri ile öğrencilerinin en iyi yönde gelişmesi için çalışmaktadır. Bu İngilizce’yi sadece öğrenmeyi değil hayatınızın bir parçası haline getirmeniz ve bir daha unutmamak adına İngilizce’yi kesin şekilde öğrenmenizin yolunu açmaktad