Kocaoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na ‘politikasızlık’ suçlaması!

Kocaoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na ‘politikasızlık’ suçlaması!
15 Ekim 2018 10:58

CHP’nin ‘belediye başkanları’ toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İzmir’deki büyükşehir belediye başkanlığında son günlerini yaşayan Aziz Kocaoğlu yüzleşti.

 

Daha önce Kılıçdaroğlu ve ekibini ‘politikasızlık’ ile suçlayan, CHP’de “yönetim boşluğu” olduğunu iddia eden Aziz Kocaoğlu ile Genel Başkan arasında gerginlik yaşandı. 31 Mart 2019’daki Yerel Seçimler için “Vizyon Toplantısı” yapılan CHP’de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu herkesin önünde tartıştı. CHP’nin elindeki bütün belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda Kılıçdaroğlu, Kocaoğlu’na yönelik olarak isim vermeden, “Kamuoyu önünde parti yönetimini hiçbir şekilde eleştirme hakkınız yok. Bu yol ile hiç kimseye koz verme hakkınız yok. CHP ismini yere düşürme lüksünüz yok” ifadelerini kullandı.

 

 

Kılıçdaroğlu’nun ‘genelleme’ yaparak konuşması, belediye başkanlarını huzursuz ederken, yeniden aday gösterilmek için olumsuz tavır takınılmaması dikkat çekti.
“CHP’Yİ BÖLÜYORSUNUZ”
Ancak 15 yıldır yönettiği İzmir’den aday gösterilmeyecek olan Aziz Kocaoğlu ise daha önce yaptığı eleştirileri tekrar ederek, “Doğru bildiklerimi söylemeye devam edeceğim” dedi.

 

CHP’de ‘yönetim değişikliği’ isteyen yenilikçilerin lideri Muharrem İnce’yi destekleyen Kocaoğlu, Vizyon toplantısı’nda sözünü budaktan sakınmadı. CHP’nin bir stratejisi olmadığını belirten Kocaoğlu, Türkiye’yi nasıl yönetecekleri, ülkenin temel sorunlarının neler olduğunu ve bunlara karşı çözüm önerilerine ilişkin yol haritalarının olmadığını söyledi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nun da öfkeli şekilde, Aziz Kocaoğlu’na, ‘CHP’nin seçim bildirgesini okumamışsınız” diyerek çıkıştığı iddia edildi.

 

 

a1e7771ad37d265a