En iyi spor ayakkabı modelleri burada

En iyi spor ayakkabı modelleri burada
9 Şubat 2018 20:00

Spor ayakkabılar, rahat kullanıma sahip oldukları için kadın erkek çocuk herkesin vazgeçilmezleri arasındadır. Spor giyinmeyi seven ve sağlığına önem verenler için kaliteli, şık en iyi spor ayakkabı modelleri beğeninize sunuluyor.

 

Geçmişten günümüze nike spor ayakkabı modelleri arasında bulunan Nike ayakkabı indirimli fiyatlarla dalkiliçspor.com’ da. Nike spor ayakkabı modellerine baktığımızda, hafiflik, rahatlık, esnekliği bir arada sunan Air 1 Ultra minimalist görüntüsüyle spor şıklığınızı tamamlıyor. Orijinal Air Max 1’den esinlenerek tasarlanan Air Max Dynasty, farklı olarak çukur çizgilere sahip üst kısma ve ayakkabıyı büyük ölçüde hafifleten yeni bir orta taban tasarımına sahiptir. Pylon orta taban ve şekillendirilmiş dış tabanı hafif destek sunar. Lastik çekiş gücü, dayanıklılık ve doğal his için iç tabanı dikkat çekiyor. Delikli tek parça üst kısım nefes alabilir özellikte ve esnek yapıdadır. Zarif, düşük profilli tasarım rahatlık ve güzel bir tarz sunar. Topuktaki Air Sole birimi hafif bir orta taban tasarımını oluşturur. Dış tabandaki esnek oluklar doğal hareket kabiliyeti sunar. Hala tanışmadıysanız Air 1 Ultra ile tanışmak için doğru yerdesiniz. Koşu içinde uygun olan bu ayakkabıyı ayağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz.

 

Koşu yapanların ihtiyaçlarına cevap veren bir diğer model Nike Md Runner, her adımda hissedilen darbeyi yumuşatarak koşunun sonuna kadar ihtiyaç duyulan enerjiyi size sağlıyor. Ayrıca daha hafif, aşınma ve yıpranmalara karşı da dayanıklı bir spor ayakkabı olarak karşımıza çıkıyor. Uzun ömürlü kullanıma sahip olmaları, farklı kombinlerle kullanabilme imkânı sunmaları ile hayat kurtarıcısı oluyor. Beyaz, bordo, mavi, lacivert, bej, siyah ve yeşil renk seçenekleriyle koleksiyonu oluşturan en iyi spor ayakkabı modelleri eşofman, şort, pantolon, tshirt ile kolaylıkla kombinlenebiliyor.

 

Sizler de tarzınızı indirimli Nike ayakkabılarıyla tamamlamak istiyorsanız www.dalkilicspor.com.tr de en güncel tasarımlarıyla yer alan en iyi spor ayakkabıları keşfedebilirsiniz.