Bakanlar Kurulu’nu yine topluyor!

Bakanlar Kurulu’nu yine topluyor!
23 Şubat 2015 18:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu’nu ikinci kez kendi başkanlığında toplantıya çağırdı.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçici köy korucularını temsil eden heyet ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu’nun sarayda toplanmasının ardından 51 gün sonra yani 9 Mart’ta tekrar toplanacağını açıkladı.

 

 

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları…

 

 

Bu asla bir geri çekilme değildir. Bu geçici bir yol, geçici bir taşımadır. Askerlerimizin can güvenliği her şeyin önünde.

Türbe yine Suriye topraklarında Eşme’de. Mevcut operasyonda aylardır bunun çalışmasını yaptık. plan gayet irade altında büyütüldü an geldi ve yapıldı.

Libya’daki olaylar sırasında orada bulunan binlerce vatandaşımızı başarıyla tahliye etmiştik. Türkiye kendi operasyonlarını kendi yürüten bir ülkedir.

Milli meselelerden siyasi rant devşirmek isteyenlere milletimiz prim vermemiştir vermeyecektir.

Bugün burada geçici köy korucularını temsil edenlerle bir aradayız. Bu sistem 1995′ten beri ayaktadır. Geçici köy korucularımız güvenlik güçlerimizin en büyük yardımcıları olmuştur. 1625 şehit veren köy korucularımızın hizmetleri takdire şayandır.

 

 

BAKANLARI TOPLAYACAK

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu’nu ikinci kez kendi başkanlığında toplantıya çağırdı. Erdoğan, toplantının 9 Mart tarihinde yapılacağını söyledi.