CHP’li Yıldız: 10 Ağustos’ta 30 Ağustos zaferini tekrar yazacağız

CHP’li Yıldız: 10 Ağustos’ta 30 Ağustos zaferini tekrar yazacağız
24 Temmuz 2014 12:40

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, binlerce gençle 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için saha çalışması yaparak binlerce seçmenin kapısını çaldıklarını belirtti.

 
Yıldız, yaptığı açıklamada, hem Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, hem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hem de gençlik kollarının alan çalışmasına katılarak, seçmenlerin doğru adaya oy vermesi için kapı kapı gezdiklerini kaydetti.

 
“30 Ağustos’ta Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği ülkeye sahip çıkacağız ve 30 Ağustos Zaferi’ni 10 Ağustos’ta ülkemizin geleceği ve bütünlüğü için yeniden kazanacağız” diyen Yıldız, şunları ifade etti:

 
“Kendi ülkesinde çocuklarını öldürenden, kendisine yanlış yaptın diyen herkesi özel yetkili mahkeme kurarak hapse attıran ve yıllar sonra pardon yanlış tutukladık diyen dava savcısından bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz. Ülkemizin geleceği tehdit altındadır. Gençliğe atamızın vasiyeti bu ülkenin geleceğini korumak olduğunu biliyor ve gerçekleşecek olan seçimlerde halkımızın doğru adaya oy vermesi sandık başına giderek oy kullanması için elimizden gelenlerin çok daha fazlasını yapmak zorundayız. Gerçekler gözümüzün önünde yalanlar kayıt altında. Ekmeleddin İhsanoğlu için birleşen partilerin gençlik kolları ile siyasi kavga değil el ele verdik, ülkemiz geleceği için tarihi seçim de sandıklara gidilmesini İhsanoğlu’na oy verilmesi için halkımıza gerçekleri anlatıyoruz. Suni gündemlerle ülkesinin halkını yoran, kendi ülkesinde kendisine yanlış yapıyorsun diyenlere öldürün talimatı veren ve ardından toplumun sağ duyurusunu sömürerek sözde Gazze’de öldürülen masumların yanında olduğunu söyleyen, bir dediği bir değini tutmayan, ticareti için katil İsrail ile işbirliği yapandan bu ülkeye Cumhurbaşkanı olmaz.”