10 Soruda CHP Gençliği Nasıl Kurtulur

10 Soruda CHP Gençliği Nasıl Kurtulur
22 Aralık 2011 12:04

İlk olarak CHP’nin eski Gençlik kolları başkanı Erhan Baydar ile başlayacak olan özel yazı dizisi daha sonra eski Gençlik kolu Başkanı ve eski PM üyesi Ayhan Yalçınkaya ile devam edecek. Gençliğin sorunlarını gençliğin içinden gelen, kişilere sorup bu güne kadar tartışılmayanları tartışmaya açacağız. Engin Balım’ın hazırladığı röportajlar dizisi pek yakında H&H okurlarıyla buluşacak. CHP Gençliğinin kurultay özlemini H&H olarak tartışmaya açıyoruz.

İlk olarak CHP’nin eski Gençlik Kolları Başkanı Erhan Baydar ile başlayacak olan özel yazı dizisi daha sonra eski Gençlik Kolları Başkanı ve eski PM üyesi Ayhan Yalçınkaya ile devam edecek.

 

Gençliğin sorunlarını gençliğin içinden gelen kişilere sorup bugüne kadar tartışılmayanları tartışmaya açacağız. Engin Balım’ın hazırladığı röportajlar dizisi pek yakında H&H okurlarıyla buluşacak. CHP Gençliğinin kurultay özlemini H&H olarak tartışmaya açıyoruz.

 

Gençler, gerçek kimlikleriyle, Twitter ve Facebook hesapları ile görüşlerini hiç bir kısıtlama olmadan bizlerle ve dolayısı ile kamuoyu ile paylaşma olanağı bulacaklar.

 

H&H Ankara