Yeniden Harley Quinn Performansı

Yeniden Harley Quinn Performansı
26 Kasım 2020 11:40

DC Comics evreninin en fazla göze çarpan karakterlerinden bir tanesi olan Harley Quinn; genelde Joker ile yer almasıyla biliniyordu. Böylelikle Joker’in gölgesinde kalsa da yine de merak uyandıran bir süper kötü olarak değerlendirilebiliyordu. Film izle Margot Robbie filmleri arasına en son olarak eklenen Yırtıcı Kuşlar filminde bağımsız bir Harley Quinn görebilmek her sinema severin isteklerini karşılamak için yeterli oluyor. Joker’den ayrılmış ve kendi yolculuğuna çıkmış olan ana karakterin kendine özgü bir grup kurmasıyla başlayan serüveni bu filmde aktarılabiliyor. Harley Quinn’in yetenekleri ve gerçek güçleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler adına yeterli bir yapım olarak göze çarpıyor.

 

 

Margot Robbie tarafından hayat verilen Harley Quinn, Suicide Squad filminden sonra ön planda yer aldığı bir projede kendini gösteriyor. İlk başlarda Harley Quinn oldukça depresif bir ruh halinde kendini gösteriyor. Bu değişim yüzünden depresyona girdiği ifade ediliyor. Sonrasında da Joker’den ayrılmasıyla birlikte var olan düşmanlarının farkına varması sonrasında da mücadele içerisine girebiliyor. 2021 filmleri arasında apayrı bir noktada bulunan bu yapımda Harley Quinn, Black Mask adlı karakterle savaşmak adına kadınlardan oluşan bir kız grubu kurmaya karar veriyor. Bu yönde de başarılı bir mücadele içerisine giriyor. Yırtıcı Kuşlar yapımında genel olarak temposu yüksek bir film kendini gösteriyor. Aynı zamanda da sinema severlerin beklentilerini karşılayabilecek türde de bulunabiliyor.

Harley Quinn tek başına ele alındığında geçmişi ve sorunlarıyla ilginç bir yapıda olduğu görülebiliyor. Bu zamana kadar Joker tarafından korunan Harley Quinn, tek başına kaldığında nasıl mücadele etmesi gerektiğini gösteriyor. Yerli  film izle arasında cüzi bir konumda bulunan bu yapım, son derecede etkili bir halde olabiliyor. Karakterin fazlasıyla ilgi çekici olduğunu görebilmek, sinema severlerin beğenisini kazanan bir sinema filmi olduğunu da kanıtlayan türde olabiliyor. Tek başına ayakta kalmak isterken kız grubuyla düşmanlara karşı hakimiyet elde etmek adına ortaya koyduğu mücadeleden de söz ediliyor. Oldukça başarılı bir sinema filmi biçiminde de tabir ediliyor.