WEB TASARIM HİZMETLERİNDE BİLCOD WEB KALİTESİ

WEB TASARIM HİZMETLERİNDE BİLCOD WEB KALİTESİ
10 Ekim 2019 19:22

Firmamız, Bilcod web 2015 yılında üst düzey yazılım uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından İstanbul’da kurulmuştur. Web tasarım , yazılım, e-ticaret paketleri, arama motoru optimizasyonu (seo) hizmetleri vermekte olan firma, disiplini, çalışma kalitesi ve uygun fiyatları ile kısa zamanda rakiplerinden sıyrılmayı başarmıştır.

 

 

Siz de web ile ilgili tüm sorunlarınız için bize ulaşmak isterseniz 0216 706 0 716 santral telefonumuzdan veya Bilcod.com web adresimizden ulaşabilirsiniz.

Son yıllarda kurumsal web tasarım, firmalar tarafından önemli bir konu haline gelmiş uygulamalardandır. Web sitelerin arama motorlarında erişilebilirliğini sağlayan ve genel anlamıyla kişi ve kurumların, ürün ve hizmetlerini metin ve grafikler yoluyla tanıtılmasına yardımcı olan web tasarım, sosyal mecrada büyük bir görev üstlenmektedir.

Kişi ve kurumların sosyal medyadaki yüzü olan web tasarım, internet tarayıcılarının görüntüleyebileceği şekilde özel olarak hazırlanmaktadır. HTML dilinde yapılan web tasarım, bu konuda uzman kişilerce yapılmakta ve böylece daha verimli işlere imza atılmaktadır.

Web tasarımda belirlenen hedef oldukça önemlidir. Firmanıza uygun kitleye hitap eden tasarımlar yapılması da önemli konulardan biridir. Kitleye göre üretilen içerikler, daha çok dikkat çekeceğinden sitenizin gelişmesi de bu doğrultuda artacaktır.

Web tasarım yapan kişilere webmaster veya web tasarımcı denilmektedir. Web sitesinin kalitesini belirleyen bazı unsurlar bulunmakla birlikte bu kalite, yayınlanan görseller ve içerikler ile belirlenebilmektedir. HTML veya CSS kodlama, CMS entegrasyonu ve test işlemleri sonrasında tamamlanan kurumsal web tasarım müşteriye sunulmaktadır.

Kurumsal web tasarımın ayrılmaz konularından biri olan seo, siteniz içinde belirli kriterlerde düzenlemeler yaparak ve sürekli güncel tutularak arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayan bir uygulamadır. Seo’nun verimli olabilmesi için en önemli noktalardan biri seo uzmanı ile yapılmasıdır. Siteniz için yapılan çalışmalar sonrasında doğal yollarla popülariteyi arttıran seo, kalıcı verim sağlamaktadır.

 

 

Kaliteli Web Hizmeti Bilcod

 

Sabır ile beraber süreklilik gerektiren bir uygulama olan seo için ajans seçerken bu ajansın portfolyosu da incelenmeli, bu şekilde müşteri ile ajans arasında güven sağlanmalıdır. Doğal bir popülarite sağlamayı hedefleyen bu uygulama, firmanızın internet kullanıcılarına en iyi şekilde yansıtılmasını ve tanıtılmasını sağlayacaktır.

Google, bir sitenin popüler olmaya başladığını ziyaretçi sayısının artmasının yanı sıra, paylaşılan içerikler ve linklerle anlamaktadır. Yapılan paylaşımların sonucunda popülarite saha sağlam ve doğal bir yapıya kavuşmaktadır.

İnternet ve kurumsal web tasarım ciddi deneyim ister. Günümüzde artık tüm piyasanın internet üzerinden yürüdüğünü söylememiz yanlış olmaz. Hal böyle iken elbette web dünyasından müşteri bekliyor iseniz gerçekten iyi bir web tasarım ajansı ile çalışmanız gerekmektedir.

İşini ehline bırakın ve siz sadece kendi işinize odaklanın. Bilcod web olarak işlerinde uzman arkadaşlarımız size sadece bir telefon kadar yakınlar. 0216 706 0 716 numaralı telefonumuzdan veya Bilcod.com web adresimizden bize ulaşabilirsiniz.