Uğur Soğutma, hizmet ve kalite sürekliliğinden ödün vermiyor

Uğur Soğutma, hizmet ve kalite sürekliliğinden ödün vermiyor
22 Kasım 2016 15:48

Derin dondurucu sektörünün lider markası Uğur Soğutma, hizmet ve kalite sürekliliğini ele alan çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

 

 

 

 

 

Ticari ve ev tipi soğutucularda 420′yi aşkın ürün çeşidi ve günlük 4.800+ adet üretim kapasitesi ile derin dondurucudan su sebiline, klimadan buzdolabına son kullanıcıya yönelik ürünleriyle öne çıkıyor.

 

 
Bununla birlikte perakende satış noktaları için market dolapları, önde gelen markalar için şişe soğutucular tasarlayıp geniş bir soğutma ürün yelpazesine sahip Uğur, yaşama değer katan kaliteli ürünleriyle sadece Türkiye’ye değil, dünyanın dört bir yanına hizmet veriyor.

 

 

 

Son teknoloji ürünü ve doğaya saygılı modern tesislerinde üretimine devam eden Uğur, gelişime ve sürekli ilerlemeye açık kalite anlayışıyla, koşulsuz müşteri desteği ve yaygın bayi ağıyla müşteri memnuniyetini artırıyor ve ilerlemesini sürdürüyor.

 

 

 

Uğur, çalışanları ve iş ortaklarıyla içselleştirdiği bir davranış biçimi olarak “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” projelerine de büyük önem veriyor. Gerek eğitim, gerek çevre alanında bölgesel ve ulusal projelere desteğiyle öne çıkan şirketten faaliyetlerine ilişkin bir bilgilendirme geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarlama Müdürü “Üretmek ve satmak bir işletmenin ayakta kalabilmesi için vazgeçilmez faaliyetlerdir. Ama sürdürülebilir büyüme yanında markaların içinde var oldukları topluma ve dünyaya karşı büyük sorumlulukları var. Günümüzde tüm organizasyonlar sosyal sorumluluklarını ciddi platformlarda ve tüm paydaşlarını kucaklayan bir yaklaşımla yönetiyor.” dedi.

 

 

 

“Biz Uğur olarak yönetim ve idari kadro yanı sıra tüm üretim birimi çalışanlarımızla bu tür organizasyonlara mümkün mertebe destek olmaya özen gösteriyoruz. Özellikle eğitim ve çevre konularında yurdun dört bir yanından gelen taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra özellikle markamızın hitap ettiği sağlık alanındaki organizasyonlarda mutlaka yer alıyoruz. Örneğin geçtiğimiz günlerde tüm çalışanlar olarak Kızılay’ın yurt genelindeki kan bağışı çağrısına yüzlerce çalışanımızla destek verdik. Sektörde bizi takip edenler bu tür çalışmalarda da bizimle tatlı bir rekabete girsinler istiyoruz. Sonuçta kaybeden olmayacak, kazanan insanımız ve ülkemiz olacaktır.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.