Türkiye’nin Eğitim Sitesi

Türkiye’nin Eğitim Sitesi
28 Temmuz 2020 20:54

Okulların açılmasına sayılı günler kala öğrenciler ve öğretmenlerde okul heyecanı başladı! Artık okullar için son hazırlıklar gerçekleştiriliyor.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrenciler ve öğretmenler yoğun bir temponun içine girecek. Geçtiğimiz yıl okulların pandemi sebebiyle uzaktan eğitime geçmesiyle bu yıl okullarda telafi eğitimleri gerçekleştirilecek, öğrencilerin eksikleri bu şekilde tamamlanmaya çalışacaktır.

Öğrenciler eksiklerini tamamlayabilmesi için etkili eğitim materyallerine ihtiyaç duymaktadır. Öğretmenlerinin derslerde verdikleri kazanımları tekrar edebilmeleri ve evde çalışma etkinlikleri yapmaları gerekmektedir. Bu noktada günlük olarak eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak olan bir site önermek istiyoruz. Bu site egitimtr.net isimli Türkiye’nin eğitim sitesi sloganıyla yola çıkan son derece faydalı bir sitedir. Siteyi kısaca incelediğimiz zaman son dakika eğitim haberleriyle eğitim dünyasında yaşanan gelişmelerden haberdar olmamıza imkan sağlıyor. Ayrıca rehberlik bölümüyle öğretmen ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu konularda büyük imkanlar sağlamaktadır. Dosyalar bölümüyle okul öncesi seviyesinden lise son sınıfa kadar, kpss ve yks dosyalarına kadar binlerce dosya barındırmakta ve eğitim materyali sunmaktadır. Öğrenciler için derslerini evde de devam ettirebilmesi için ayrıca test çöz kategorisi bulunmakta bu kategoride öğrenciler istedikleri dersin müfredatına uygun testleri online olarak ücretsiz şekilde çözebilmekte ve öğrenmelerini kalıcı hale getirebilmektedir. Bunun yanında sınavlar kategorisiyle öğrencilerin ve öğretmenlerin sınav sürecinde öğrencilere sınavlara hazırlanma imkanları tanımaktadır. Bu hizmetler tamamen ücretsiz olup, insanlara faydalı olma amacıyla yapılmaktadır.

Eğitim sitesinin ayrıca forum sayfasında akıllara takılan sorular sorulabilmekte, bilgi edinmelerine imkan sağlamaktadır.

Bu hizmetlerin tamamını egitimtr.net web sitesinden erişebilirsiniz.