TeamViewer Uzaktan Erişim Programı

TeamViewer Uzaktan Erişim Programı
4 Nisan 2018 10:44

Windows Uzak masaüstü programı olarak bilinen TeamViewer 12 ile başka bir bilgisayardan işlem yapabilme fırsatınız bulunmaktadır. TeamViewer programını indir yaparak pc başında bulunmadığınız halde farklı bir yerden müdahale edebilme fırsatı sunan program, dünya üzerinde ciddiye alınacak kadar çok insan tarafından kullanılmaktadır. Uzak masaüstü programı denildiğinde ilk akla gelen programlardan biri olan TeamViewer sayesinde nerede olduğunuzun önemi olmaksızın bilgisayar kullanımı yapabilirsiniz. Evinizdeyken iş yerinize müdahale edebilir, değiştirmek istediğiniz her dosyayı değiştirebilirsiniz. Arkadaşınızın bilgisayarını dilediğiniz şekilde idare edebilirsiniz.

 

TeamViewer Nedir? Nasıl Kullanılır?

TeamViewer programı, bilgisayarınızın dışında farklı bilgisayarları da kullanabilmek adına indirebileceğiniz bir uygulamadır. Bu program sayesinde rahatlıkla başka bir bilgisayar işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Programı indirip kurduktan sonra size ID numarası verilecektir. Her açtığınızda değişecek olan başka bir şifre de ID numarasının yanında bildirilecektir. Bilgisayarınızı başkalarıyla paylaşmak istediğinizde yalnızca ID numarası ve şifreyi vermeniz yeterli. Bu şekilde karşılıklı kullanım sağlanabilmektedir.

TeamViewer Özellikleri Nelerdir?

TeamViewer programı, dünyada yaklaşık 100 milyon insan tarafından kullanılmaktadır. Bu kullanım oranına bakıldığında oldukça kolay bir sistemi olduğunu tahmin etmek zor olmayacaktır. Basit bir arayüze sahip olması ise yaş aralığı fark etmeksizin kullanımı kolaylaştırmaktadır.

Bilhassa uzaktan ekip çalışmalarında avantaj sağlayan TeamViewer, bunun yanında birlikte oyun oynama, müzik dinleme fırsatları da tanımaktadır. Programın en güzel özelliği ise Windows, iOS, android işletim sistemlerine de adapte olabilmesidir.

Programı kullanan kişileri an içinde görebilme, gerektiği gibi müdahale edebilme fırsatı da bir diğer avantajdır.

Kaynak: https://www.indirson.com/teamviewer-uzaktan-erisim/ Programı güncel indirme adresi