Taşdelen’den makamına gizli kamera!

Taşdelen’den makamına gizli kamera!
26 Kasım 2015 20:05

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ilk olarak kayınpederi işadamı Mansur Celebcioğlu tarafından kurşunlanmasının ortaya çıkması sonrası ilk defa da olsa adını artık ulusal medyada duyurmayı başarmıştı. Ancak görüyoruz ki Taşdelen hakkındaki iddialar bir türlü son bulmuyor.

 

 

 

H&H’ye gelen son bilgi dudak uçuklatacak cinsten… İddiaya göre Taşdelen makam odasına bizzat kendi emriyle ses kaydı da alabilen bir gizli kamera yerleştirdi. Makam koltuğunun hemen arka yan tarafındaki klimanın üzerine monte edildiği iddia edilen aygıtın, konuşulan sesleri de rahatlıkla kaydettiği söyleniyor.

 

Peki bir başkan kendini ve misafirlerini niçin kayıt altına aldırır, bu çok saçma diye düşünebilirsiniz. Biz de böyle düşündüğümüzden konuyu bir uzmana danıştık. Malum artık ses ve görüntü kayıtları eğer sizin elinizde ise anında belli kısımları silinip istediğiniz gibi montajlanabiliyor. Kısaca kesilip kırpılabiliyor.

 

Biz Çankaya Belediyesi koridorlarında konuşulan kulisleri gazeteci olarak yazmakla mükellefiz. Sayın Taşdelen’den bu önemli iddia ile ilgili yanıt geldiği takdirde aynen, haberleştirip yayınlayacağız.

 

H&H ÖZEL HABER

 

TAŞDELEN’DEN MOSSADVARİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

 

İşte bu sebeple, birileri var güçleriyle kesinlikle yaşanan bu karanlık olayın üstünü örtmeye çabalasalar da, Halkın Habercisi karanlıkta kalan yerleri aydınlatmaya devam ediyor…

 

H&H muhabirleri sizler için Taşdelen’in son 1 yıl içinde aldığı AŞIRI güvenlik önlemlerini ve harcamalarını kronolojik olarak deşifre ediyor…

 

Gerçek 1: Taşdelen henüz göreve başlayalı 2 ay bile geçmemişken, Bülent Tanık’ın kullandığı wosvagen minibüsü beğenmeyerek, zırhlı olduğu iddia edilen yaklaşık 850bin TL değerindeki AUİDİ A8 Long 06AN0660 plakalı lüks makam aracını almasıyla tepkilerin odağı haline gelmişti. Bazı meclis üyelerinin tepkileri üzerine zaten borç altındaki belediye şirketi İMAR AŞ’yi daha da borca sokmakla suçlanan Taşdelen, aracı sattığını iddia etse de, Ali İhsan Ölmez adlı meclis üyesi aracın hala satılmadığını ileri sürmüştü. Aracın akıbeti hala gizemini koruyor…

 

unnamed

 

 

Gerçek 2: Sayın Taşdelen, kayınpederiniz tarafından kurşunlanmanızın ardından Ekim ayının başında silah ve silah taşıma ruhsatı aldığınız doğru mu? Vurulduğunuz gün olan 22 Eylül tarihinden hemen sonraya denk gelmesi tesadüf müdür? Silahlı korumalarınız varken korkunuz nedir ki bir de siz silah taşıma ruhsatı aldınız?

Gerçek 3: Muzaffer Eryılmaz, Haydar Yılmaz, Bülent Tanık sadece birer korumayla ve sürekli halkın içinde gezerlerken siz neden önde escort araç ve korumalar eşliğinde geziyorsunuz. İlk yılınızda iki olan koruma sayınız, niçin önce üçe, sonra dörde çıktı? Kimden ve neden çekiniyorsunuz?

Gerçek 4: Mayıs ayında zaten yüksek güvenlik önlemli bir site olan ve her tarafında özel güvenlik devriyesi cirit atan bir çok ünlü ismin ikamet ettiği Angora Evleri’ndeki villanıza, Kent Güvenlik firmasından 5 adet yüksek çözünürlüklü güvenlik kamerası ve 6 adet harekete hassas sensörlü alarmı neden koydurdunuz? Akıllı cep telefonunuzdan bile evinizi gözlemleyebildiğiniz bu pahalı sistem için, Kent Güvenliğe ne gibi bir rakam ödediniz? Acaba bu parayı şahsi hesabınızdan ödediğinizi ispat edecek bir FATURA elinizde var mı? Yoksa kameraların parasını E.Ç. adlı özel kalem müdürünüz döneminde belediyeye ait bir şirketten mi ödediniz?

 

 

 

 

ev

 

 

 

ev2

 

 

Gerçek 5: Özel Kalem katınıza niçin X- RAY aldırdınız? Belediye girişinde hem güvenlik görevlisi varken, hem de x ray cihazı varken, niçin makam katınıza da ek bir önlem daha getirdiniz? CHP lideri bile X-RAY kulanmıyorken bu da ne? Sayın başkan 22 Eylül’deki bu vahim olaydan önce aldığınız bu aşırı güvenlik tedbirlerinin sebebi nedir? Kimden ve neden korkuyorsunuz?

 

 

 

 

tasdelen

 

Gerçek 6: Üçüncü katta bulunan makamınızdaki camları beğenmeyerek ve yaya üstgeçidinden ateş açılırsa bahanesiyle, gazetelerdeki iddialara göre, makineli tüfek ve lav silahına bile dayanıklı 12 cm kalınlığında zırhlı camları niye taktırdınız? Yaklaşık 250 bin TL’ye mal edilen bu camlar, bugün Melih Gökçek’in, Aziz Kocaoğlu’nun bile makam odalarında bulunmuyor…

 

 

 

 

11 22

 

 

CEPA AVM’de TADİLAT ruhsatıyla  9 aydır yükselen 20 katlı süper lüks rezidans ile bu güvenlik fobisinin bir illiyet bağı var mıdır? Yoksa bunun yanı sıra çekindiğiniz başka konularda mı var? Sayın Taşdelen CHP seçmeni ve emekçi örgüt üyeleri ve Çankaya Belediyesi çalışanları adına soruyoruz. Haydi HODRİ MEYDAN…