Taşdelen’den Cebeci’ye müjde!

Taşdelen’den Cebeci’ye müjde!
16 Nisan 2016 16:18

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İlk etapta bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yürüterek semt sakinlerine nefes aldırdık. Bakım onarım…

 

İHA

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “İlk etapta bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yürüterek semt sakinlerine nefes aldırdık. Bakım onarım yenileme çalışmaları sürerken kaldırım, asfalt, park, muhtarlıklar, taksi durakları ve okullarda gerçekleştirilen çalışmaların önemli bir boyuta ulaştı ve Cebeci sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda yeni projeler hazırladık” dedi.

 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cebeci Bölgesi’nden esnaf temsilcilerini makamında konuk etti.

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cebeci Bölgesi’nden esnaf temsilcilerini makamında ağırladı. Esnaf adına konuşan Haydar Bakırtepe, Çankaya, Altındağ ve Mamak gibi Ankara’nın en büyük üç ilçesinin sınırında yer alan semtte yıllardır hizmet beklentisi içinde yaşadıklarını ifade ederek, son dönem yapılan çalışmaları takdirle izlediklerini söyledi.

 

Ankara’nın en eski semtlerinden biri olan Cebeci’de hizmet alanlarının daralmasından kaynaklı sorunlar yaşandığını tespit ederek yola çıktıklarını ifade eden Taşdelen, ilk etapta bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yürüterek semt sakinlerine nefes aldırdıklarını aktardı. Bakım onarım yenileme çalışmaları sürerken kaldırım, asfalt, park, muhtarlıklar, taksi durakları ve okullarda gerçekleştirilen çalışmaların önemli bir boyuta ulaştığını vurgulayan Taşdelen, Cebeci sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda yeni projeler hazırladıklarını dile getirdi.

 

CEBECİ’YE MÜJDE

 

Cebeci’nin hizmet akışında ilklerin yaşandığı bir pilot bölge olduğunu söyleyen Taşdelen, kent meydanı özelliği de bulunan ve çok sayıda aktiviteye ev sahipliği yapacak Cebeci Semt Pazarı ve Çamlıtepe Çocuk Kreşi yapılacağının haberini verdi.

Cebeci’ye yapılacak projelere esnaf ve vatandaş olarak sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini bildiren Bakırtepe ve beraberindeki heyet Taşdelen’e teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.