Resmi taşımacılıkta da Simetri Filo

Resmi taşımacılıkta da Simetri Filo
8 Temmuz 2017 15:55

Vip araç kiralama söz konusu ise, bu konuda sık sık duyacağınız isim kesinlikle Simetri Filo’dur.

 

 

 

 

 

2009 yılından bu yana hizmet vermekte olduğumuz taşımacılık sektöründe profesyonel kadromuz ve hepsi son model muazzam araç seçeneklerimiz ile sektördeki yerimizi kesinlikle hak ediyoruz ve sınırsız hizmet anlayışımızı ve müşteri memnuniyetini birinci öncelik olarak alan hizmet felsefemizi müşterilerimiz ile tanıştırmayı bekliyoruz. Yalnızca vip araç kiralama veya 2.el lüks araç hizmetleri ile sınırlamadığımız hizmet seçeneklerimizde profesyonel olarak protokol taşımacılık hizmeti de vermekteyiz. Bu hizmetimizde yurt dışından gelen resmi kişiliklerin transfer işlemlerini üstleniyoruz. Her biri vip kalitede ki araçlarımız ve profesyonel eğitime sahip sürücü kadromuz ile bu hizmetinde hakkını vermekteyiz. Araçlarımız her ihtiyaca uyum sağlayabilmekte ve geniş iç hacme sahip olmaları ile beraber personellerimiz de gerekli protokol bilgilerine sahip ve yeterli olacak seviyede yabancı dil bilgisi ile profesyonel anlamda hizmet verebilmektedir. Araçlarımızı vip araç kiralama hizmeti için kullanabilmek ile beraber dilerseniz tam gün tahsis veya yarım gün tahsis edebilme imkânlarına da sahip olmaktasınız.

 
Kongre ve Seminer Taşımacılığı
Simetri Filo olarak seminer ve kongre amaçlı taşımacılık işlemleri de vermektedir. Bu tip büyük organizasyonlarda da aynı şekilde vip araç kiralama işlemi vermekteyiz. Havaalanı karşılama, program süresi içerisinde araç havuzu gibi işlemlerinizi daha kolaylaştıracak çözümleri üretebiliyoruz. Bu sayede sizler misafirleriniz ile daha fazla zaman geçirebiliyorsunuz ve taşıma işlemi ile tamamen biz ilgileniyoruz.

 
Filo Kiralama Hizmetimiz
Simetri Filo olarak şirketiniz veya kurumunuz için kalabalık bir araç grubu kiralayacaksanız eğer yine adresiniz biziz. Filo kiralama hizmetimiz ile her alandaki binek seçeneklerinden faydalanabilir ve en lüksünden en ekonomik seçeneğe kadar her tür aracımıza erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca tüm bunlar ile birlikte yalnızca filo kiralama hizmetinden faydalanmak ile kalmaz aynı zamanda profesyonel kadromuzdan filo yönetimi desteği de alabilirsiniz. Tüm bu seçeneklerimiz ile birlikte filo taşımacılığı hizmetlerinden biri olarak da eskort koruma araçlarımız da bulunmaktadır. Her türlü vip araç kiralama hizmeti için www.simetrifilo.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.