Paykwik Güvenilir Satış Adresi

Paykwik Güvenilir Satış Adresi
22 Ekim 2019 16:40

İnternet ödemelerini sorun yaşamadan tamamlamak isteyenlerin ilk tercihi olan Paykwik satışını kullanıcılara sertifikalı olarak yapan site uygun fiyat seçenekleri sunuyor. Paykwik satışının yanı sıra bu ön ödemeli kart sistemine dair tüm bilgilerinde bulunduğu site kullanıcıların ödeme işlemlerinde yaşayacakları sorunları en aza indiriyor. Paykwik alımını kendisinden yapanlara sonraki dönemlerde canlı destek hizmeti de veren site kullanıcılardan gelen tüm sorunlara anlık cevaplar vererek bilgilenmelerini sağlıyor.

 

Paykwik Özellikleri

İşlemleri 16 haneli pin kodu ve CVV kodu ile yapması nedeni ile tercih edilen paykwik kart güvenilir sistemi ile dolandırıcılardan hesapları koruyor. İşlem yapılan hiçbir site ile kullanıcı bilgilerini paylaşmayan bu ödeme yöntemi en fazla alışveriş ve yatırım işlemleri için kullanılıyor. Bu kartın kullanımı hakkında bilgi sahibi olmayanları da site içerisinde yaptığı bilgi paylaşımları ile bilgilendiriyor. Kullanıcı talepleri sonrası bozum imkanının da olduğu site sayesinde kullanıcılar paykwik kartlarında kullanmadıkları bakiyeleri tekrar alabiliyorlar. Bozum yapılması ile de beğenilen paykwik için kullanıcıların siteye canlı destek birimi ile bağlanmaları gerekiyor.

Paykwik Alımı Nasıl Yapılır?

Paykwik satışı yapan çok sayıda sahte site olması kullanıcıları tedirgin ediyor olsa da site sahip olduğu sertifikalar ile kullanıcıların güvenlerini kazanıyor. Sertifikası dışında kullanıcılara sunduğu imkanlar nedeni ile de tercih edilen site de işlemler paykwik al butonuna tıklanarak başlıyor. Bu aşamadan sonra kimlik bilgilerini sitede ilgili alanlara doğru yazan kullanıcıların alacakları kart değerini de düşünüp seçmeleri gerekiyor. Değerleri 10 ile 1000 Euro arasında değişen kartların bulunduğu site de kartını seçip siteye kartın TL karşılığını siteye aktaran kullanıcıların talepleri değerlendirme alınıyor. Kısa bir inceleme sonrası ise kullanıcılara işlemlerde kullanacakları kart kodlar SMS ile iletiliyor.