Paykasa Sayesinde Kart Bilgileriniz Artık Güvende

Paykasa Sayesinde Kart Bilgileriniz Artık Güvende
12 Eylül 2018 10:55

Gelişen Teknoloji ile birlikte alışveriş alışkanlıklarımızda değişikliğe uğruyor. İnternet üzerinden istediğimiz birçok ürüne birkaç tıklama ile anında ulaşabiliyor ve fiyatları çok hızlı bir şekilde karşılaştırabiliyoruz. Bu sayede internet alışverişleri ön plana çıkarken aynı zamanda ödeme yöntemlerini de beraberinde getiriyor. Teknoloji çağında olmanın avantajları varken dezavantajlarını da unutmamak lazım. Bunların en başında siber güvenlik geliyor. Paykasa gibi ön ödemeli kartlar kullanılarak kredi kartı yerine hiçbir bilgi paylaşmadan güvenli ve hızlı ödemeler yapmak mümkün.

 

Paykasa Nasıl Kullanır ?

 

Güvenli bir satıcıdan öncelikle paykasa kodunuzu satın almanız gerekiyor. Bunun için www.paykasaweb.com adresine girebilir ve ucuz paykasa satın alarak işlemlerinize başlayabilirsiniz. 16 haneden oluşan pin kodunuz size teslim edikten sonra 1 yıl boyunca kullanım hakkınız bulunmaktadır. Bu kartlar ile yabancı bir alışveriş sitesinden yurt dışı alışveriş sitelerinden kolaylıkla ve hızlıca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle tanımadığınız siteler ile kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan güvenli alışverişin tadını çıkartmış olursunuz.

 

Paykasa Fiyatları Nelerdir?

 

Bu kart döviz kuruna bağlı olduğundan dolayı Euro kuru ile işlem görmektedir. Paykasa fiyatları Euro kuru düştükçe veya arttıkça sürekli olarak değişkenlik gösterecektir. İşlem yaparken o anki fiyatlardan kartlarınızı teslim alabilirsiniz.