Oppo Türkiye Forum ve Destek sitesi açıldı

Oppo Türkiye Forum ve Destek sitesi açıldı
2 Temmuz 2019 15:31

Türkiye’ye kısa bir süre önce giren Oppo telefonların ilk Türkçe bilgi, paylaşım, tartışma ve fan sitesi olan Oppo Türkiye Forumları açıldı.

 

 

 

Türkiye’de tüm Oppo kullanan kişileri bir araya getirme ve deneyimlerini, önerilerini, şikayetlerini tüm diğer Oppo kullanıcılarıyla ortaklaşa paylaşmalarını sağlamak amacına sahip olan Oppo Forum siz değerli kullanıcıların desteklerini bekliyor.

Sitede Oppo ile ilgili haberler, telefon ipuçları, inceleme konuları, öneriler ve telefon modelleri için kullanıcı yorumlarını bulabileceğiniz gibi telefonunuzla ilgili problemlerinizi yazıp diğer kullanıcılardan çözüm önerileri alabilir, fan forumlarında Oppo ile ilgili eğlenceli içerikler üretebilirsiniz. Oppo markasının yanı sıra aynı şirketin sahip olduğu OnePlus ve Vivo markalarının forumları da Oppo Forumları destek ve fan sitesinde bulunmakta.

Tüm forumu bununla kısıtlamayıp iOS forumları, Android forumları ve diğer teknolojiyle ilgili tüm bölümleri de Oppo Türkiye Forum sitesinde bulabilirsiniz.

Eğer siz de Oppo veya OnePlus-Vivo gibi ürünler kullanıyorsanız kesinlikle bulunmanız gereken bir site. Destek, inceleme, bilgi paylaşım ve fan forumu olan oppoturkiye.org sitesine sizleri mutlaka bekliyoruz.

Siteye ulaşmak için oppoturkiye.org