Ofisteki Konforun Tek Adresi Ofisel

Ofisteki Konforun Tek Adresi Ofisel
24 Mart 2020 12:40

Günümüzde iş hayatında ofis ortamları daha çok tercih edilir hale geldi. Ancak ofis veya bir fabrikada bulunulan ortamın konforunun çalışan performansını etkilediği bir gerçektir. Çalışma ortamının konforlu olmayışı, çalışan performansını ve dolayısıyla işlerin gerçekleştirilme hızını oldukça düşürdüğü gözlemleniyor.

Ofisel Kimdir?

Ofisel, 2012 yılında HouseMax Medya adıyla kurulmuş değerli bir yapıdır. Konumu İzmir’dedir. Kurumsal firma ve ofis ortamlarının yanı sıra kişisel kullanıma uygun oyuncu koltuğu gibi ürünleri bulunur. Üretmiş olduğu hizmet ve kalite doğrultusunda müşterilerinin vazgeçilmez markası haline gelmiştir. Güvenin değerli olduğunun bilincinde olan Ofisel, hep şeffaf ve dürüst olma ilkesiyle başarılarına başarı katarken haklı olarak doğru iş yapmanın gururunu da yaşamaktadır.

Ofisel’de Sağlanan Hizmetler

Ofisel, çalışma ortamının gerekliliklerinden olan ve konforu baz alan birçok ürün sunmaktadır. Ofisin konforunu belirleyen ofis mobilyası, sağlamış oldukları ürünlerdendir. Gelen müşterilerin konforu ve memnuniyeti de önemlidir. Dolayısıyla bu konuda da müşterilerini düşünen Ofisel, ofis sandalyesi üretimi ile de ihtiyaçları gidermiştir. Sadece kurumsal yapıyı değil kişisel alan konforunu da düşünen Ofisel bünyesinde oyuncu koltuğu üretimi de bulunuyor. Saymakla bitmeyecek çeşitlilikte ürünler bulunan Ofisel’deki ürünlerin maddeler halindeki kategorileri aşağıda mevcuttur.

  • Yönetici Koltuğu
  • Çalışma Koltuğu
  • Oyuncu Koltuğu
  • Bekleme Grubu
  • Bar Sandalyesi
  • Kanepe
  • Diğer

Çeşitlilikte sınır tanımayan Ofisel, diğer seçeneği altında da müşterilerinizin bekleme alanlarına yönelik konfor ortamları yaratmaya hazırdır.

Ofisel Ürünlerine Nasıl Ulaşılır?

Ofisel ürünlerine, kendi web sitelerinden ulaşabileceği gibi başka platformlardan da satın alım yapılabilir. N11, GittiGidiyor, Amazon gibi siteler aracılığıyla Ofisel konforunu ofis veya evinize taşıyabilirsiniz.

Ofisel’de Müşteri İlişkileri ve Satış Ortaklığı

Ofisel, her zaman dürüstlük ilkesi ile yola çıkmış bir marka olduğundan müşterilerinin güveni ve memnuniyetini her zaman önemsemiştir. Müşterilerinin sorun ve sorularına her zaman yapıcı çözümler üretmeye de devam ediyor. Ofisel ürünlerinden memnun kalıp ürün satışını kendileri de yapmak isteyen kişiler ile Ofisel satış ortaklığı da gerçekleştiriyor. Yine kendi sitelerinde bulunan ortaklık formunu doldurularak Ofisel ile kolaylıkla iletişime geçilebiliyor.