Netser Teknoloji telsiz satış ve servisi kendini yeniledi!

Netser Teknoloji telsiz satış ve servisi kendini yeniledi!
3 Mayıs 2017 15:10

20 yıla yakın bir süredir telsiz sistemleri satışı, telsiz servisi, radyo frekansı, data aktarma ve veri alışverişi konularında sektörde faaliyetini sürdüren Netser Teknoloji internet sitesini yenileyerek hizmet ve telsiz ürünlerini daha ön plana çıkardı.

 

 

El telsizleri başta olmak üzere, araç & sabit telsizler, hava bandı & marin ve tüm dijital telsizler için geniş ve kaliteli ürün yelpazesi bulunan Netser Teknoloji aynı zamanda bu cihazlar ile ilgili teknik servis hizmetiyle birlikte frekans ve telsiz kiralama hizmetleri de vermektedir.

 

Web sitesinde tüm bu hizmetleri düzenli ve yeniden sıralayan firma daha çok kitleye ulaşarak hayatımızı kolaylaştıran ve iletişimin en pratik yolu olan sistemlerin daha çok yayılmasını amaçlamaktadır.

 

Netser Teknoloji yetkilileri son zamanlarda telsiz satışı olduğu kadar frekans ve telsiz kiralamalarının da hız kazandığını, bu sayede müşterilerin bütçelerini ve cihaz bakımları konusuna vakitlerini daha tasarruflu kullandığını söyledi. Telsiz yedek parça tedariği yaptıklarınıda belirten firma yetkilisi özellikle büyük güvenlik firmaları ve inşaat firmalarının yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek sahalarda ve şantiyelerde telsizlerin olmazsa olmaz olduğunu söyleyerek www.netserteknoloji.com.tr adreslerinin yenilendiğini vurguladı.

 

2