Leitz L-7001 Icon etiket ve barkod yazıcı inceleme

Leitz L-7001 Icon etiket ve barkod yazıcı inceleme
21 Ocak 2017 17:52

Akıllı etiketleme sistemine sahip olan etiket ve barkod yazıcı cihazlar ile etiketleme ya da barkodlama çalışması kısa sürede yapılabiliyor.

 

 

 

Bu cihazlar arasında Leitz L-7001 Icon ön plana çıkıyor. Üstün teknoloji ile tasarlanmış olan cihaz sadece 1 dakika içerisinde 200 adet etiket basabiliyor. Tasarımın dikkat çeken yönleri arasında termal yazdırma işleminde mürekkep ya da tonere ihtiyaç duymuyor olması da yer alıyor. İncelemek ve online satın almak için buraya tıklayın.
Farklı Etiket Formatları Hazırlayabilen Cihaz: Leitz L-7001 Icon
Zarf, paket ve koli gibi etiketlenmesi ya da barkodlanması gereken tüm malzemelere uygun etiketleme işlemi kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Çünkü tasarım farklı etiket formatları hazırlayabilme özelliğine sahip. Zarflar için ayrı, koliler ya da paketler için ayrı etiket ya da barkod cihazları kullanmaya gerek kalmıyor. Otomatik kesici özelliğine de sahip olan Leitz L-7001 Icon sadece tek kartuş genişliği kullanılarak dilediğiniz formatta etiketler hazırlamanızı sağlıyor.
Kaç Etiket Kaldığını Görebilirsiniz

 
Leitz L-7001 Icon akıllı kartuş sistemi ile de dikkat çeken bir dizayna sahip. Sürekli olarak kalan etiket kontrolü yapmanıza gerek kalmaz. Çünkü cihaz akıllı kartuş sistemi sayesinde yazıcıya yüklenen kaset ile kaç etiket kaldığını görmenizi sağlıyor. Pratik bir şekilde etiketleme çalışmasının yapılabilmesi için önemli olan bu özellik aynı zamanda cihazın lokomotif özellikleri arasında bulunuyor.

 

 

 
USB ve WiFi ile Erişim İmkanı Var

 

 
Hem USB hem de wifi ile etiket ve barkod yazıcı cihaza bağlanmak mümkün. Alınan çıktı da beklentileri karşılayabilecek düzeyde çünkü 300 x 600 dpi’a kadar Google CloudPrint ve Apple Airprint’i destekliyor. Beyaz ve antrasit çıktı alınmasını sağlayan Leitz L-7001 Icon 910 mm’ye kadar olan tüm ölçülerde etiket hazırlamada kullanıma uygun. Tasarım kompakt yapısı ile de beğeni kazanıyor. Leitz L-7001 Icon etiket ve barkod yazıcı 209 x 111 x 129 mm ölçülerine sahip.

 
Yazıcı ile snap-on kartuş kullanıldığı için kartuş değişimi de son derece hızlı ve kolay şekilde yapılabiliyor. Hızlı ve kolay bir şekilde etiket ve barkod çıktısı almak için tercih edebileceğiniz Leitz L-7001 Icon, firma tarafından sunulan 2 yıl garanti koşulları kapsamında temin edilebiliyor.