LDP Genel Başk. Başdanışmanı Özdoğan: LDP’yi tercihten başka çare yok

LDP Genel Başk. Başdanışmanı Özdoğan: LDP’yi tercihten başka çare yok
28 Mayıs 2015 14:36

Liberal Demokrat Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Halkın Habercisi yazarlarından İbrahim Özdoğan, 7 Haziran seçiminde tüm partilerin akıldışı vaatlerde bulunduğunu ve seçmenin zekası ile alay ettiğini iafade ederken en bilimsel ve mantıklı, Türkiye’nin koşullarına uygun çözümleri Liberal Demokrat Parti’nin ortaya koyduğunu söyledi.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

LDP’li Özdoğan H&H’ye yaptığı açıklamasının devamında şunları kaydetti:

 
Bu nedenle:

 
-Yüksek vergiden bıktım,

 
-Adalet, mal ve can güvenliğim yok,

 
-Hastanelerde sürünmekten bıktım,

 
Onurlu dış politika istiyorum,

 
-İşsiz kalmaktan korkuyorum,

 
-Yaşlı ve emeklileri görünce ben de öyle mi olacağım diye korkuyorum; diyorsan demek ki önceki partilere verdiğin oy boşa gitmiş ve şimdiden sonra da boşa gidecektir.

 
-Bu seçimde devletçi kafaya son vererek insanın yaratıcı gücüne, girişimcilik ruhuna güvenen Liberal Demokrat Parti’yi iktidara getirmek için mührümüzü özgürlük ve refahın sembolü YUNUS’un altına mührü basmak durumundayız.

 
-Peki LDP iktidarda ne yapacak?

 
-LDP, yüksek vergiye karşıdır.LDP, devletin sadece ordu, polis, yargı ve dışişleri gibi asli görevlerini yapabileceği kadar vergi toplayacaktır.

 
-Bürokrasi azaltılarak, verimlilik artırılarak, gereksiz bakanlık ve kurumlar kapatılarak sağlanacak tasarruf sayesinde % 10 sabit vergiye geçilecek, KDV kaldırılacaktır.

 
-LDP iktidarında çok önemli devrim gibi bir uygulamada 5 kişiye kadar eleman çalıştıran esnaf vergiden muaf tutulacaktır.1999 depremi bahane edilerek konan Özel İletişim Vergisi gibi deprem vergileri, nemalarıyla halkımıza geri ödenecektir.Finans, ulaşım, medya, kültür, sektörü ile eğitim ve sağlık hizmetlerine vergi muafiyeti sağlanacaktır.

 
LDP iktidarında, Devlet’in politikalarıyla, bürokratıyla, mevzuatıyla, girişimciye dost olması sağlanacaktır.Öncelikle, yurdumuz serbest finansal bölge haline getirilerek yapılacak düzenlemelerle finans sahiplerinin güven duyması sağlanacak, oluşacak para bolluğu ile birlikte finans sorunu ortadan kaldırılarak yatırımcının en ucuz krediyi kullanmasıyla açılacak işyerleri emeğin değerini yükseltecek ve üretim bolluğu ile hem ucuzluk hem de kalite gelecektir.

 
İş Güvenlik Yasası, işsizliğe neden olduğundan yürürlükten kaldırılacaktır.

 
-İstihdam üzerindeki vergiler kaldırılacaktır.

 
-Özellikle doğu ve güneydoğuda silah ve uyuşturucu dışındaki sınır ticareti serbest bırakılacaktır.

 
-Esnaf, sanayi ve ticaret odalarına üyelik zorunlu olmaktan çıkarılacaktır.

 
Emeklilik programları Devlet denetiminde özelleştirilerek, çalışanlara istedikleri yaşta, istedikleri kadar maaşla emekli olabilecekleri seçenekler önlerine konulacaktır.

 
-Yüksek vergiler hırsız siyasetçilerin milletin kanını emdikleri hortumlama parasıdır.LDP, tüm lüzumsuz bakanlık ve kurumları kapatarak, yatırımları da özel sektöre devrederek israf ve böylece hırsızlığın önünü keserek bunları çok kolaylıkla yapacaktır; sakın bunları hayal sanmayın.Bakın birkaç gün önce Başbakan yardımcısı Bülent Arınç bile ‘’İsraf olmasa vergi almamıza bile gerek kalmaz’’ demiştir.

 
-Seçim yarışında olan tüm partiler, Liberal Demokrat Parti dışında birbirlerinin aynısıdır ve aralarında horoz dövüşü yapmaktadırlar.

 
-Üstelik bu partiler halka vereceklerini, adeta açık artırmaya sokmuş halde seyyar satıcı tavırlarıyla(Gel vatandaş gel kesmece karpuz burada; gel, gel, gel, yanında sulu limon bedava…) sanki babalarının cebinden vereceklermiş, ve adeta zekanla alay eder gibi, bol keseden atarak vaat ettikleri de cabası.

 
Ortaya çare koyan tek parti Liberal Demokrat Parti’dir.

 
-Yıllardır, bu sorunların katlanarak sürmesi şunu gösteriyor: Liberal Demokrat Parti dışındaki partiler, devletçi kafayla hareket ettikleri için, ülkemiz yıllardır birtürlü gelişemeyen ve gelişmekte olan bir ülke olarak sefilleri oynuyor.

 

 
-Tüm değerli seçmenlerimize modası geçmiş siyasetçilerin senin zekanla alay etmelerine ve seni sömürmelerine izin verme; bu defa boş vaatlerini yutma kardeşlik önerisinde bulunuyor, LDP olarak bize bir fırsat verilmesini istiyoruz.

 

 
İBRAHİM ÖZDOĞAN
LDP GENELBAŞKAN BAŞDANIŞMANI