Kılıçdaroğlu ile görüşebilmenin son noktası: Derya Gödek!

Kılıçdaroğlu ile görüşebilmenin son noktası: Derya Gödek!
12 Ağustos 2020 09:14

CHP Genel Merkezi’nin 12. katı, biliyorsunuz ‘genel başkanlık’ katı… Oraya özel manyetik bir kartla çıkabilirsiniz. Ancak manyetik kart ile girmeniz genel başkanla görüşeceğiniz anlamına gelmiyor!

 

Yalçın Bayer / Hürriyet

Mekanik bir kontrol daha var! Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel kalemi Derya Gödek’tir bu. Kontrolden geçemezseniz geriye dönersiniz, sıfatınızın ve parti içi konumunuzun hiçbir önemi yoktur. Bu konuda milletvekillerinden, genel merkeze giden bazı iş insanlarından ve STK temsilcilerinden birçok şikâyet alıyoruz.

Basına da yansıdı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u baypas ederek belediye başkanları ile direkt ilişkiye geçmesi, Seyit Torun’u istifa noktasına getirmişti! Kılıçdaroğlu, “Seyit, git işine bak” demişti sonunda.

Bize serzenişte bulunanlar adeta Deniz Baykal’la ilgili bir benzetmeyi gündeme getirmişlerdi. Sekreter her zaman güçlüdür ve tek yönlendiricidir! Derya Hanım da böyledir. Gödek de geçmişte DSP’de rahmetli Ecevit döneminde sekreter olarak çalışmış, fakat rahmetli Rahşan Ecevit bu hanımın bazı olumsuz hareketlerinden dolayı, sekreterlikten alıp santral görevlisi olarak atamış, yine kısa bir süre sonra da açıkçası kovmuş… Anlatılan bu. Bu göreve gelmesinde şu an tartışmalı isim olan Rasim Bölücek’in büyük katkısı olduğu biliniyor!

 

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/yalcin-bayer/dilovasina-dikkat-ya-patlarsa-41584943