John Wick 2

John Wick 2
17 Mart 2017 10:02

Son dönemlerin en çok dikkat çekici film olarak bizlerin karşısına geçen yapım adeta bu yılın en çok beklenen filmi olarak bizlerin karşısındadır.

 

 

 

 

 

John Wick 2 izle Herkes tarafından sabırsızlıkla beklenmesinin ardından ilgi ile izlenilen yapım oldukça beğenilmiş hatta takdire şayan bir film olarak bizlerin karşısına geçmiştir. John Wick 2 izle Gerek oyunculuğu gerekse de görsel efektleri ile her anı filmin içerisindeymişçesine yaşadığımız yapım bizlere inanılmaz dakikalar vaad etmektedir.Uzun zamandır beklediğimiz bir film olarak bizlerle olan filmimiz akıcı anlatımı sayesinde bizleri farklı dünyalara sürükleyip, akıl almaz serüvenlere götürmektedir. Hayranlıkla izleyeceğimiz bir film olarak bizlerin karşısına geçen yapım aksiyon sahnelerinin ustaıkla çekilmesi ile birlikte bizleri uzun süre etki altında bırakacak yapıya sahiptir.Gerek gerilimli gerekse de aksiyonlu sahneleri bizleri epeydir denk geldiğimiz tatmin kıvamına sürükleyecektir. John Wick 2 izle beyazperdeye kavuşması ile dünya çapında sükse yapmayı başarmış ve ülkemizde de hiçte azımsanmayacak bir izleyici kitlesine sahip olmuştur.Daha fragmanının yayınlanması ile gişelerde uzun kuyruklar oluşturacağının habercisi olan yapım, beyazperdeye kavuştuğu anda adeta gişe rekorları kırmayı başarmıştır.

 

 

Aksiyonun doruk noktalarda yaşatacak olan filmimiz hayatımızda kesinlikle izlememiz gereken, izlemediğimiz takdirde çok büyük bir başyapıtı kaçırdığımız anlamına gelen bir yapım olarak bizlerledir. John Wick 2’nin konusu aslında devam niteliğinde olan John Wick filmi ile bizlerin karşısındadır.Başlangıç hikayemizden bahsedecek olursak eğer, John Wick dünya çapında ün salmış oldukça başarılı bir suikastçidir. John Wick 2 izle Fakat hayatının aşkı ile karşılaşması ile emekli olmaya karar verecektir.Adeta liseli aşıklar gibi olan John çok sevdiği kadın ile evlenecektir.Gayet mutlu mesut bir evlilik yaşayan çiftin mutluluğu 5 yıllık bir evlilikten sonra John’un karısının amansız, dermanı olmayan bir hastalığa yakalanması ile gölgelenecektir. John bu durumu kaldıramayacaktır ve elinden geleni ardına koymayarak iyileşmesini isteyecektir.Lakin yapacak bir şey yoktur.Çok geçmeden karısı hayatını kaybedecektir. John’un onun yokluğunda yıkılacağını düşünerek onu hayata bağlaması için son bir sürpriz yapar ve ona sevimli bir kadarda yavru olan köpek armağan edecektir.

 

 

John Wick 2 izle Artık karısından John’a tek hatıra olarak bu köpek kalmıştır ve bu köpek sayesinde John hayata tutunmaya başlamıştır.Biraz olsun kendini toparlamayı başaran John normal hayatını tekrardan yaşamaya başlamıştır ve gündelik işler ile uğraşmaktadır.Oldukça güzel olan arabasını benzinliğe götürecektir burada bir iki genç tarafından sözlü tartışma yaşayacaktır.Ancak bu durumu pekte umursamayacaktır.Fakat bir sorun vardır o da benzinlikte karşılaştığı adamlar gece evini basacaklar ve John’u öldüresiye döveceklerdir. Tam bu anda karısının emaneti olan köpeği de olayların yaşandığı yere gelecektir.Fakat acımasız olan adam John’un bu köpeğe değer verdiğini görecek ve köpeği öldürecektir.İşte asıl filmimiz bu andan itibaren başlamaktadır.Çünkü köpek ona karısının bir armağanıdır ve artık o yaşamıyordur. John Wick 2 izle Bu durum karşısında John, Babayaga namına tekrar bürünecek ve evinin bodrumunda sakladığı eski dostu silahı ile birleşecektir. Artık gözünü intikam hırsı bürümüş olan John, bu adamı bulmak için epey uğraşacaktır.Kısa bir soruşturmanın sonucunda çocuğun eski patronu olan adamın oğlu olduğunu öğrenecektir.

 

 

Lakin bu durum hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.Çünkü John kana kan istiyordur.Eski patronu bu işin güzellikle halledilebileceğini söylese de John kesinlikle bu duruma sıcak bakmamaktadır.Artık müthiş bir kovalamaca başlayacaktır.Eski patronu John’un peşine azılı suikaçiler takacaktır.Ancak unuttuğu bir şey varsa o da Babayagadır. John Wick 2 izle Mükemmel bir aksiyon filmi olarak bizlerin karşısına geçen yapım gişeleri alt üst etmesinin ardın çok beğenilmiş ve ikincisinin çekilmesi için kollar sıvanmıştır.Kısa bir süre önce bizlerle buluşmuş olan filmimizin konusuna gelecek olursak eğer, her şeyin normale dönmesini bekleyen John aldığı bir haberle sarsılacak ve tekrardan Babayaga kimliğine bürünecektir.Çünkü çok değer verdiği o Suikastçiler Birliği tehlike altındadır.

 

 

John Wick 2 türkçe dublaj izle Bu durumdan kendini biraz olsun sorumlu hisseden John, Babayaga kimliği ile tekrardan akılalmaz bir maceraya atılacaktır.Roma sokaklarında son derece müthiş bir kovalamacanın yaşanmasıyla Babayaga, dünyanın en azılı suikasçileri ile karşı karşıya kalacaktır. Ve üstelik tek başınadır.Biraz zorlansa da her şeyin üstesinden gelmesini bilecektir.Devam filmi olarak bizlerin karşısında olan yapım herkesin dikkatini çekmiş ve aksiyon, gerilimi seyircilere doruklarına kadar yaşatmayı başarmıştır.Herkesin sabırsızlıkla bekleyip sonunda kavuştuğu filmimizin yönetmenlik koltuğunda Chad Stahelski bulunmaktadır.

 

 

 

John Wick 2 izle 2017 ABD yapımı aksiyon, gerilim ve macera türünde karşımıza çıkan filmimizin son derece başarılı oyunculukların da ise Keanu Reeves önderliğinde Ruby Rose, Bridget Moynahan, Ian McShane, Peter Stormare, Laurence Fishburne, John Leguizamo ve Common gibi ünlü isimler yer almaktadır.Herkesin beğenerek ilgi ile izleyeceğini düşündüğümüz filmimizi sizlerinde beğeneceğini düşünerek son derece başarılı ve kaliteli bir biçimde siz değerli izleyicilerimize sunulmaktadır. Filmizlemeci.com John Wick 2 izle İyi seyirler.