İzmir göz hastalıkları tavsiyesi

İzmir göz hastalıkları tavsiyesi
13 Ocak 2019 08:25

Göz insanların en önemli organlarından biridir.

 

 

Özellikle bu noktada bebeklerin ve çocukların göz hastalıklarının kısa sürede tedavi edilmesi büyük önem taşımaktadır. Tedavi edilmeyen göz hastalıklarının oldukça büyük sıkıntılara yol açması işin görme yetisini kaybetmeye kadar ilerlemesi de ailelerin temkinli davranmalarına yol açıyor. Özellikle yeni doğan bebeklerde göz kayması, doğumsal katarakt veya doğumsal kanal tıkanıklığıgibi sorunların görülmesi halinde ailelerin hemen alanında uzman bir doktora bebeklerini götürerek tedavi ettirmeleri tavsiye ediliyor. Yine ailelerin çok ciddi bir sorun olarak görmedikleri bebeklerde göz çapaklanmasısorununu tespit etmeleri halinde de ailelerin ertelemeden bebeklerini uzman bir doktora götürmeleri gerekiyor. Basit olarak algılanan bazı sorunların ciddi problemlere yol açacağı unutulmamalıdır. Şimdi gelelim bebekleri göz problemi yaşayan ailelerin hangi doktora gitmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunalım.

 

Bebekleri Göz Problemi Yaşayan Hastalar Hangi Doktora Gitmeli?

 

Bebeklerinin görme kusuru olduğunu düşünen veya her bebeğin rutin bir göz muayenesi yaptırması gerektiğini bilen ailelerin alanında uzman Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay ‘a bebeklerini götürebilirler. Genellikle bebek göz doktoru tavsiye İzmir olarak araştırma yapan ailelerin karşısına çıkacak ilk isim Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay olmaktadır. DrÇağatay göz kliniğinde çocuk göz muayenesi ve bebek göz muayenesi uygun şartlarda ve çocuk dostu bir ortamda gerçekleştirilmektedir.

 

Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay’ın Hizmet Verdiği Hastalar

 

Kendisini tercih eden hastalara özel muayenehanesinde gerekli tedaviyi uygulayan Doktor Halil Çağatay; bebek göz hastalıkları, göz tembelliği, bebeklerde göz kanal tıkanıklığı, göz kapağında düşüklük sorunu yaşayan hastalar, görme bozuklukları, göze çevresine uygulanan estetik operasyonları, çocukların yaşadığı göz hastalıkları başta olmak üzere birçok sorunun çözümü noktasında hastalarına yardımcı olmaktadır.

 

Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay Sadece Bebeklerle mi İlgileniyor?

 

Görme bozukluğu tedavisi için Doç. Dr. Halil Hüseyin Çağatay’ı seçen hastalar genellikle bebekleri ve çocukları muayene ettiği için kendilerini muayene edip etmeyeceğini merak ediyor. Tedavi noktasında önceliğini bebek ve çocuk hastalarına ayıran Doktor Halil Hüseyin Çağatay aynı zamanda yetişkin ve yaşlı hastalara hizmet vermektedir. Yetişkin hastalarda tedavi için Halil Hüseyin Çağatay’ gelerek yaşadıkları sorunları anlatabilir ve yaşadıkları sorunlara uygun tedavi Doktor Halil Bey tarafından uygulanmaktadır. İzmir Karşıyaka’da hastalarını kabul eden Doktor Halil Hüseyin Çağatay yetişkinlerde şaşılık ameliyatı, lazer tedavisi, akıllı lens ameliyatı gibi birçok konuda uzman olarak çalışmakta ve  il dışından gelen hastalarını da tedavi etmektedir. Sizde daha fazla bilgi almak istiyorsanız Doktor Halil Hüseyin Çağatay ile iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsiniz.