İtalya Menşei En Kaliteli Ariston Servisi

İtalya Menşei En Kaliteli Ariston Servisi
9 Kasım 2018 14:13

Ariston, ülkemizde en çok tercih edilen bir marka olup İtalya menşelidir. Tasarımları oldukça şık olan Ariston cihazların hemen hemen hepsi inox bir görünüme sahiptir. İnox cihazlar kolay kolay çizilmez ve toz göstermez. Fakat inox cihazları ıslak bezle silemezsiniz. Kendi temizleyicileri ile temizlemeniz gerekmektedir. Aksi taktirde cihazda iz olur. Kaliteli bir Ariston servis hizmeti almak ve Ariston cihazlarınızla ilgili bilgi almak istiyorsanız Kayışdağı Ariston Servisi şubemiz Ataşehir’in en eski Ariston servisidir. Profesyonel bir ekibe sahip olan firmamız arızaları yerinde çözecek bilgi ve kapasiteye sahip. Bizi dilediğiniz zaman arayarak Ariston cihazlarınız için servis talep edebilirsiniz.

 

 

Özellikle Ariston buzdolabı modelleri diğer markaların dolaplarına nazaran daha geniş ve daha kullanışlı olduğu için tercih edilir. Peki Ariston buzdolabınız arızalanırsa ne yapacaksınız? Servisimiz soğutma sektöründeki tecrübeli teknisyenleri ile tüm modellerin arızalarını yerinde tamir ediyor. Peki bize nasıl ulaşacaksınız? Maltepe Ariston Servisi bir çok alanda faaliyet gösteren bir firma olduğu için çağrı merkezi aralıksız hizmet veriyor. Yani Ariston buzdolabınızın arızalanması durumunda bizi dilediğiniz zaman arayarak ulaşabilirsiniz. Sabit hatlardan veya Whatsapptan bizlere direkt ulaşabilirsiniz. Kusursuz bir Ariston buzdolabı tamiri isteyen Ariston buzdolabı kullanıcıları bizi diledikleri zaman arayabilirler. Ariston buzdolabı modellerinde görülen arıza su akıtmasıdır. Ariston buzdolabınız su akıtıyorsa ara bölme çözülüyor yani cihaz soğutmuyor demektir. Fakat buzlanmadan dolayı siz sadece su akıtıyor zannedersiniz. Ortalama 1 gün sonra cihazın soğutması komple gidecektir. Yani su akıtmanın sebebi cihazın soğutmamasıdır. Peki Ariston buzdolabınızın alt tarafı soğutmuyor ise ne yapacaksınız? Yine Maltepe ofisimizi arayarak servis çağıracaksınız. Gelen servisimiz cihazın sensör ve rezistansını kontrol edecek. Arızalı parça belli olunca size bilgi verecek ve sizin onayınız dahilinde işlem yapılacak. Peki onay vermediğiniz zaman ne olacak? Servis cihazınızı geri toplayıp eski haline getirecek ve sizden 40 tl servis ücreti alacak. Bunun için bir form verecek ve cihazın eksiklerinin listesini yapacak.

 

Ariston kombiniz sıcak su vermiyor veya petekleri ısıtmıyor mu? Ariston kombiler yılda 1 defa bakım ihtiyaç duyar. Bakımı yapılmayan kombiler zamanla aksaklık çıkarmaya başlar. Özellikle Ariston kombilerde sensör problemi vardır. Her bakımda değişmesi size avantaj sağlayacaktır. Çünkü sensörle devreye girip çıkan kombi daha doğru zamanda aç kapa yapacak ve avantaj sağlayacaktır. Ariston kombinizden başka nasıl tasarruf sağlarsınız? Cihazın petekleri temizlenince daha rahat çalışacaktır ve ısıyı daha fazla yayacağı için kısarak tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Kaliteli bir petek temizliği için Ümraniye Ariston Servisi firmamızı arayarak teknik destek alabilirsiniz. Özellikle kombi onarımında tecrübeli teknisyenlerimiz tüm modellerin onarımlarını yerinde yapıyor. Kaliteli bir Ariston kombi servisi için bizi şimdi arayarak servis talep edebilir veya bakım hizmeti alabilirsiniz. Ayrıca dediğimiz gibi petek temizliği için bizi arayarak petek temizlik talep edebilirsiniz.