Hem firmalarınız hem de kendiniz için benzersiz hizmetlerin adresi

Hem firmalarınız hem de kendiniz için benzersiz hizmetlerin adresi
11 Mart 2019 16:39

Kurumsal yemek hizmetleri, bir işletme için olmazsa olmaz unsurlar arasında yer almaktadır. Ne de olsa personelin çalışma azminden motivasyonuna kadar pek çok konuyu etkileyecek olmasının yanı sıra bir kurumda verilen yemeklerin kalitesi, kurumun işine gösterdiği özenin de yansımalarından bir tanesi olarak kabul edilecektir.

 

 

Ne de olsa nitelikli bir işletme, personeline sunduğu yemeklerin kalitesi ve lezzetinden de ödün vermeyecek bir yönetime sahip olmalıdır. İşte CRC Kurumsal da tam olarak bu amaca hizmet etmektedir. İşletmelerinizdeki ister taşıma yemek isterse de yerinde üretim yemek hizmetlerinde her daim üstün kalitede bir hizmet alabilmek adına düşünmenize bundan böyle hiç gerek yok zira CRC Kurumsal her türlü beklentinizi fazlasıyla karşılamak adına geliyor. Üstelik yerinde üretim ve taşıma yemeğin yanı sıra restoran hizmetlerinde de yemek firmaları arasında fark yaratmaya adaydır.

 

İçme Suyu da CRC Kurumsal’a Emanet

 

CRC Kurumsal ile çalışıyorsanız içme suyu konusunu da dert edinmenize gerek yok. Ne de olsa CRC Kurumsal, pek çok ünlü su firması ile de anlaşma sağlamış durumda. Bu bağlamda içme suyu tedarikinde de ortak satın alma sisteminden istifade ederek mantıklı bir seçim yapabilir, personelinize ve firmanıza içme suyunu hak ettiği şekilde sunma fırsatı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda CRC Kurumsal ile anlaşmalı olan su firmalarını da inceleyebilir, kararınızı buna göre verebilirsiniz. Ancak her ne olursa olsun bu alanda en nitelikli ve makul fiyatlı hizmeti aldığınıza şüphe duymamalısınız. Zira bu şirketin başlıca hedeflerinden bir tanesi yüksek kalitedeki bir hizmeti uygun fiyatlarla sunmaktır.

 

Akaryakıt Tedarikinde Kar Edin

 

Akaryakıt tedariki konusunu da CRC Kurumsal ile çalışan işletmelerin dert edinmesine gerek yoktur. Ne de olsa CRC Kurumsal tıpkı içme suyu tedarikinde olduğu gibi sektörün önde gelen akaryakıt firmaları ile anlaşma sağlamış olup çok ciddi oranlarda indirimler ile bu hizmeti de müşterilerine sunmakta, önemli oranlarda tasarruf etmelerine olanak tanımaktadır. Özetle CRC Kurumsal sadece catering firmaları arasında değil pek çok noktada ön plana çıkan sayısız özelliğe sahiptir.

 

Bireysel Müşterilerde de En Üstün Memnuniyet

 

Elbette ilk bakışta firmanın adından da anlaşılacağı üzere CRC Kurumsal’ın sadece kurumsal firmalara hizmet sunduğu düşünülebilir. Ancak işin aslı bundan çok daha farklıdır. CRC Kurumsal, bireysel müşterilerine de hizmet sağlamaktadır. Bu hizmetler de son derece geniş çeşitliliğe sahip olmakla beraber müşteri memnuniyeti ve makul fiyatlar konusunda tıpkı diğer hizmetlerde olduğu gibi şüpheye yer olmayacaktır.

 

Bireysel Müşterilere Sunulan Hizmetler Hangileridir?

 

CRC Kurumsal, en iyi catering firmaları arasında da her daim kendine yer bulur. Bu bağlamda hizmetlerinin başında öncelikli olarak düğünler, piknikler, brunch hizmetleri, happy hour, lunch box, kokteyller ve coffe break aktiviteleri gelir. Firmanın bireysel müşterilerine sunduğu hizmetler arasında en çok ön plana çıkanlar da şüphe yok ki bunlardır