Hard Reset Nasıl Atılır

Hard Reset Nasıl Atılır
20 Şubat 2020 13:59

 Teknoloji hayatımızın her alanına girmekle birlikle kullanıcılarda teknoloji alanında bir çok az bilinen bilgileri merak etmektedir. Aradığımız tüm yararlı bilgileri bulabileceğimiz teknoloji blogları bu konuda imdada yetişmektedir.

 

 

Örneğin akıllı telefonlar hemen hemen herkesin kullandığı bir teknoloji ürünüdür. Zaman zaman arızalanma durumlarında ise akıllı telefonumuzu sıfırlamamız gerekebilmekte. Telefon sıfırlama işlemini genellikle telefon ayarlarından yapabilsekte bu menüye erişemediğimiz durumlarda ortaya çıkmatadır. Örneğin telefonumuz açılmadığında bu menüye erişmek mümkün değildir. Böyle bir durumda hard reset seçeneği çözüm olmaktadır. Telefonumuz bozuldu diye hemen teknik servise para ödemek yerine hard reset atarak telefonumuza format atarak yeniden ilk günkü haline getirebiliriz. Yanlız bu işlem sonrasında telefon yazılımı yeniden kurulacak ve telefondaki kayıtlı tüm kişisel verileriniz silinecektir. Tabi cloud yedekleme kullanıyorsanız cloud hesabınızdan geri yükleme işlemi ilede tüm silinen resim, video ve telefon numarası gibi tüm verileriniz geri yüklenecektir. Hard reset işlemi ile telefonunuzu teknik servise göndermeden kendiniz çok bir bilgi birikiminiz olmadan bile tamir edebilirsiniz. Telefonunuza hard reset atmak için gerekli tüm bilgileri andronova.net adresinde bulabilirsiniz.

 

Cep telefonu ile birlikte sosyal medya kullanım oranıda bir hayli artmış gerek kişisel gerekse ticari kullanım için oldukça fazla tercih edilmektedir. Olası karşılaşılan problemlerde sosyal medya sitelerinden facebook müşteri temsilcisi ve instagram iletişim adreslerine andronova.net adresinden ulaşabilirsiniz. Yaşayabileceğiniz tüm sorunlar için gerekli iletişim sayfalarına ait tüm detaylara sayfadan ulaşabilirsiniz. Yaşayabileceğiniz tüm sorunların çözümlerini öğrenerek sosyal medyaya daha güçlü hakim olabilirsiniz. Gerek kişisel gerek ticari kullanım için size avantaj sağlayacak çözüm önerileri hakkında görüşlerinizi sayfa yorum kısmından tüm kullanıcılar ilede paylaşabilirsiniz.