Genç aday gecekonduları karış karış geziyor

Genç aday gecekonduları karış karış geziyor
13 Mayıs 2015 16:33

Geçtiğimiz seçimlerde CHP Ankara birinci bölge 15.sıra adayı olmasına rağmen özverili çalışması ile dikkatleri çeken Ankara Gölbaşılı Engin Balım, bu seçimlerde Emine Ülker Tarhan’ın kurduğu Anadolu Partisi’nden Ankara birinci Bölge 4. sıradan milletvekili adayı oldu.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

H&H’ye konuşan Balım, otobüsle Ankara sokaklarını tek tek dolaştığını, yoksul mahallelerde arkadaşlarıyla imece usulü yaptırdıkları oyuncakları çocuklara dağıttıklarını kaydetti.

 

 

e2

 

Balım üyesi olduğu Ankara Kulübü’nü ziyaretinde de seymenlerle karşılıklı oyun oynayarak, seymenlerden geçer not aldı.

 

e1

 

En son Karapürçekler’de gecekondu ziyaretinde bulunan Balım, şunları kaydetti:

 

e3

 

 

“Yoksul insanları ziyaret etmek, onlara misafir olmak bambaşka bir keyif. Çünkü Tunalı Hilmi’yi, 7. cadde’yi zaten her gün bir çok siyasi parti ve temsilcisi ziyaret ediyor. Ama bu insanlar yıllardır unutulmuşlar. Yardıma muhtaç bırakılmışlar. Sonra da AKP’ye oy veriyorlar diye üstüne üstlük bir de suçlanmışlar. Ama madalyonun öteki yüzü öyle değil. Bu insanlar AKP’den bkımışlar, kurtarıcı arıyorlar. Ama yıllarca bir çok siyasi tarafından kandırılmaktan da usanmışlar. Allah razı olsun bizleri o sıcacık bahçelerinde çayla, bazlama ile ağırladılar. Umarız onlara hizmet edebilme şansını er ya da geç elde ederiz.”

 

e4

e5

e6