Evi ısıtmayın, ısı koruyun !

Evi ısıtmayın, ısı koruyun !
29 Haziran 2015 09:08

Isı yalıtımı, konutlarımızdaki soğuk yada sıcak havanın, olabildiğince korunması ve dış etkenlerden etkilenmemesi için uygulanan bir yöntemdir. Gün geçtikçe artan enerji faturaları, bütçemizi olumsuz yönde etkilemektedir.

 

 

Ve harcanılan enerjinin yarısına yakın bir oranı, evlerimizde kullanılmaktadır. Hal böyleyken, mantolama ve izolasyon işlemleri, atık bir gereklilik halini almıştır.

 
Yapılan bu işlem amacına hizmetin yanı sıra, yapıldığı binaların ömrünü uzatmak ve istenilen konforu sağlamak açısından da çok etkili olmaktadır. Bunun yanı sıra yakıt oranı azaldıkça, çevre kirliliğinin azalması da, hissedilir bir boyuttadır. Bu açıdan bakıldığında, ekolojik dengeyi korumada da çok yardımcı bir yöntem olduğunu kabul etmeliyiz. Doğal gaz ve kömür kullanımının azaltılması, bütçemize yarar sağlamakla kalmıyor, doğamızın temiz kalmasına da yardımcı oluyor. Bu sayede, daha sağlıklı yarınlara sahip olabilir, çocuklarımıza temiz bir çevre bırakabiliriz.

 
Bu tür sıkıntıları gidermek amacı ile 2000 yılı itibari ile yürürlüğe girmiş olan ısı yalıtım yönetmeliğinde, yeni yapılacak olan binaların, ısı yalıtımı yapılmış olması ve projeye dahil edilmesi uygun görülmüştür. Eski yapılmış olan binaların ise, ısı izolasyonu yok ise, bu binalarda da uygulama yapılmalı ve enerji kimlik belgesi alınmalı şeklinde, yasalaştırılmıştır.

 
Tüm binalarda, uygun mantolama işlemi için bazı kriterler vardır. örneğin ısınmada konforun sağlanması açısından, yalıtımda kullanılacak kalınlığın doğru seçilmesi çok mühimdir. Aksi takdirde istenilen sonuç alınamayacaktır. Firmamız İzocenter, bu alanda hizmet veren kalitesi ile kendini kanıtlamış, lider firmalar arasındadır. En büyü referanslarımız, müşterilerimizin memnuniyeti ve yaptığımız işlerdir. Tüm uygulamalarımızda, titizlikle hareket eder ve kullandığımız ürünlerin de, yine alanında uzman firmaların, garantisi altındaki ürünler olmasına dikkat ederiz. Dilerseniz izocenter.com.tr adresini ziyaret edip firmamızın yaptığı tüm işler hakkında bilgi alabilirsiniz. Çatı yalıtımı, bina dekorasyonu, su yalıtımı, çevre peyzaj düzenleme ve bina tadilatları yaptığımız diğer işler arasındadır.

 
Yaptığımız her işte en iyi kaliteyi yakalamak ve müşteri memnuniyeti ilk amacımızdır. Detaylı yapılan ön çalışmalar, doğru ve gerekli şekilde hazırlanan projeler, kullandığımız kaliteli malzeme ile bunu sağlamaya çalışmaktayız. En büyük gururumuz, müşterilerimizin yaptığımız işleri taktir edip beğenmesidir.

 
Mantolama fiyatları – http://www.izocenter.com.tr/mantolama-fiyatlari