Eşya Depolama

Eşya Depolama
1 Haziran 2020 20:37

Günümüz şartlarında fazlalık yapan ya da kullanılmayan ev ya da iş eşyalarının depolanması ya da saklanması ihtiyacı sonucu eşya depolama firmaları kurulmaya başlamıştır.
İster evinizde bulunan ve atmaya kıyamadığınız şahsi eşyalarınız olsun isterse mevsimlik iş yeri eşyalarınız olsun İstanbul genelinde ki en yaygın eşya depolama ağına sahip firmamızdan depolama
hizmeti satın alabilirsiniz.
Ekonomik fiyatlarda kaliteli hizmet sunan firmamız, uzman personeli ve 30 yıllık tecrübesi ile siz değerli müşterilerimizle birçok başarıya imza atmanın haklı gururunu yaşıyor.

Depo İstanbul

İndirim ve kampanya zamanlarında depo istanbul ile depolama hizmeti satın almak için İstanbul genelinde size en yakın depomuzda eşyalarınızı sizler için saklamamız için bizleri hemen arayabilirsiniz.
Ev eşyaları, ofis eşyaları, parça eşyalar, mevsim dışı araç lastikleri, manevi değeri var olan ve atmaya kıyamadığınız eşyalarınızın tamamını sizler için istediğiniz kadar depolayıp saklıyoruz.
Depolarımızda eşyalarınızın daha güvenli saklanması için 7/24 güvenlik kamera sistemizle eşyalarınızın güvenliğini sağlıyoruz.
Avrupa standartlarında ki depolarımızda hırsızlık, deprem ya da yangına karşı her türlü zararı karşılayacak sigorta anlaşmalarımız mevcuttur.

Ev Depolama

Ev Depolama ve eşya depolama hizmetlerinde eşyalarınızın toplam kaplayacağı alanın kaç m³ olacağı fiyat açısından oldukça önemlidir.
Ayrıca malzemelerinizin türleri ve saklama süreleri yine depolama alanlarının seçimi için önem arz etmektedir. Eğer firmamızdan ücretsiz expertiz hizmeti alacaksanız,
firma yetkilimiz tüm bu hesaplamaları yaparak sizleri gereksiz masraflardan ve harcalamalardan kurtaracaktır.
Böylelikle bütçenize uygun bir hizmet almış olacaksınız.

Kiralık Depo

İstanbul genelinde depolama hizmeti alacaksanız ve kiralık depo bakıyorsanız,
Avrupa standartlarında depolara sahip Rumeli Depolama ve Nakliyet Hizmetleri ile hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.
Uygun fiyatların yanı sıra tüm eşyalarınızı güvenle saklayacağınız bir firma ile çalışmış olacaksınız.
İstanbul genelinde en yaygın eşya depolama ağına sahip firmamız ile çalışmadan önce mutlaka ücretsiz expertiz hizmeti almayı unutmayın.

Eşya Paketleme ve Ambalajlama

Eşya depolama ve nakliyat hizmetlerini yapmadan önce mutlaka eşyaların daha düzenli taşınması için paketlenmesi ve ambalajlanması gerekmektedir.
Müşterilerimiz sürece başlamadan önce eşya paketleme ve ambalajlama için oldukça uzun bir süre harcamaktadırlar.
Ancak eşya depolama ve nakliyat firmaları tüm bu hizmetlerin yanında sizler için paketleme ve ambalajlama dahil olmak üzere montaj ve demontaj hizmetleride vermektedir.
Nakliye ve depolama işlemleri başlamadan önce firma uzmanlarından bu ek hizmetleri talep edebilirsiniz.
Ambalaj ve paketleme yapılan malzemelerin kaliteli olmalarına dikkat ediniz.
Kırılacak eşyalarınız için darbe emici kutular ya da özel poşetler talep edebilirsiniz.

Depolama Sigortası

Eşyalarınızın depolanma ve nakliye süresi boyunca garanti kapsamında kalmaları için mutlaka sigorta hizmetini satın almanız gerekmektedir.
Türkiye genelinde birçok firma nakliye ve depolama sigortası yapmaktadır.
Biz müşterilerimiz için sektörde en iyi sigorta firmaları ile anlaşma sağlayarak müşteri mağduriyetlerinin önüne geçmiş bulunmaktayız.

Ofis Taşıma

Ofis taşımacılığı firması olarak bugüne kadar yüzlerce nakliye hizmeti gerşekleştirdik. Nakliye süreci şöyle başlar:
İletişim bilgilerinden bizlere ulaşarak taşınacak ofis malzemelerinizin ve mobilyalarınızın bir listesini çıkarılır.
Ücretsiz exper ile bu listeler hazırlandıktan sonra listeye alınan tüm eşyalarınız sigorta ile güvence altına alınır ardından ofis taşıma süreci başlatılır.
Firmamızın güvenilir ve tecrübeli personelleri nakliye işlemlerine büyük bir titizlikle başlarlar. Büyük kapalı kasa araçlarımıza yerleştirilen eşyalarınız ve hızlı ve zamanında yeni adresine teslim edilir.
Ofis taşımacılığı hakkında daha fazla bilgi almak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

İletişim bilgilerimiz:

[email protected]

Tel:0850 304 61 65

0(216) 399 94 94