Esn Metal

Esn Metal
11 Ağustos 2020 22:04

Kurumsal hizmet anlayışı ile ele aldığımız çalışmalar doğrultusunda demir çelik sektöründe sizlere en iyisini sunmaktan memnuniyet duyarız. Amacınıza uygun olarak bulunduğunuz sektöre bağlı, ürünlerimiz yüksek teknolojiye sahip sistemler ışığı altında ele alınmaktadır. Ayrıca konusunda tecrübe sahibi uzman kadromuz bünyesinde, üretim ve dağıtım tamamen senkronize ve planlama kapsamında gerçekleşmektedir. Özgürlükçü ve esnek bir yapı altında ihtiyaçlarınızı karşılayacak tüm ürünler için, ne zaman isterseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Farklı Ürünler ile Profesyonel Hizmet

 

Demir-çelik sektörüne kattığımız yenilikçi anlayışı üzerinden sizlere en iyisini sunmaktayız. Bu doğrultuda ihtiyaçlarınıza yönelik olarak u profil ürünler ya da bu şekilde birçok farklı ürün, değişik ölçekler üzerinden kaliteli malzeme ile ele alınmaktadır. Düzenli ele aldığımız Ar-ge çalışmalarımız doğrultusunda, teknoloji ve sektörü takip ederek çalışmalar yürütmekteyiz. Böylece en yeni ürünler ile beraber güçlü makineler üzerinden sağlığımız çalışmalar neticesinde, ihtiyaçlarınız kurumsal bir anlayışla karşılanmaktadır. Uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz en özel ürünler, zamanında ve uygun fiyatlar üzerinden desteklenmektedir.

 

Farklı Sektörler İçin Özel Üretim

 

Bulunduğunuz sektöre bağlı olarak pek çok farklı üretim, plan ve programlama doğrultusunda ele alınmaktadır. Bu açıdan delikli sac ile beraber u profil gibi daha birçok değişik ürün üzerinden farklı ürünler sunuyoruz. Hizmetlerimiz çalışma gösterdiğiniz sektörün tüm farklı ürünleri için geçerlidir.

 

– Demir ürünleri

– Çelik ürünleri

– İnşaat ürünleri

 

Her bir sektör açısından geniş bir alt yelpaze ile ürünlerimiz müşteri memnuniyeti ön planda tutularak üretimden geçmektedir. Bu konuda şimdiye kadar elde ettiğimiz güçlü referanslar ile beraber, sizlere ayrı bir güven sağlamaktan memnuniyet duyarız. Zamanında, hatasız ve günümüz çağına uyum sağlamış olan ürünler üzerinden güvenli bir hizmet elde edebilirsiniz.

 

Kurumsal Değerler ile Profesyonel Destek

 

Kurumsal değerlerimiz ile bir adım öne çıkarak müşterilerimizi dinlediğimiz hizmet anlayışımız doğrultusunda, sizlere en iyisini sağlamak için çalışıyoruz. Bu konuda ipe ile beraber demir ve çelik sektörünün yanı sıra inşaat sektörü üzerinden ihtiyacınıza yönelik isteklerinizi bize iletebilirsiniz. Özellikle müşterilerimiz ile çalışanlarımız arasındaki diyalog üzerinden, samimi bir çalışma yürütmekteyiz.

 

Ayrıca her ihtiyaca yanıt verebilmek için akılcı çözümler üzerinden, esnek bir planlama ile destek sağlıyoruz. Böylece yenilikçi metot ve yöntemler üzerinden ele aldığımız çalışmalar, yüksek teknolojiye sahip sistemler ile birleştirilmektedir. Amacımız endüstriyel bakış açısı üzerinde yenilikçi sistemler ile günümüz gelişmelerini bir araya getirerek sizlere en iyisini sunmaktır.

 

Uluslararası Kalite Kapsamında Profesyonel Hizmet

 

Özellikle uluslararası çapta ele aldığımız kalite standartları ile sizlere en iyisini sunuyoruz. Bu doğrultuda yurtiçi ve yurtdışı gerçekleştirdiğimiz çalışmalar için, yüksek kalite standartları düzenli olarak üretim planlamasında yer almaktadır. Kaliteli malzeme ve geniş ürün yelpazesi üzerinden, isteklerinize uygun esnek bir üretim sizleri bekliyor. Aynı zamanda üretim ile beraber dağıtım planlaması doğrultusunda ürünlerinin zamanında sizlere ulaşmaktadır.

 

Güvenilir Hizmet Anlayışı ile Sizlerleyiz

 

Kaliteli ürün ve hizmet anlayışını baz aldığımız çalışmalarımız doğrultusunda, güvenli bir destek üzerinden sizlerleyiz. Dünya çapında global vizyonu benimsediğimiz hizmet anlayışımız, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir anlayış üzerinden devam etmektedir. Dinamik ve verimli bir çalışma üzerinden hedef aldığımız kurumsal anlayışımız, tüm yasal ve yönetmelik çalışmalar doğrultusunda sizlere en güvenilir ürünleri temel almaktadır.

 

Ne zaman isterseniz bizimle iletişim kurabilir ve güvenli şekilde en kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca müşterimiz için sunduğumuz uygun fiyatlar doğrultusunda, aradığınız en kaliteli ürünler sizleri bekliyor. Bu doğrultuda ağırlık hesaplama ya da anlık fiyat listesi ile beraber, daha pek çok hizmet sitemiz bünyesinden güvenli şekilde sağlanmaktadır.