Erdoğan: Salı’dan sonra sokaklar…

Erdoğan: Salı’dan sonra sokaklar…
12 Ekim 2014 00:24

Erdoğan: “TBMM inşallah Salı’dan sonra yeni yasal düzenlemeleri gerçekleştirerek, hükümet idari tedbirleri alarak, diğer tüm kurumlarımız üzerine düşeni yaparak sokakları bu vandallardan süratle temizleyecektir. Bu konuda tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının hükümete gerekli desteği sağlamasını bekliyorum. Parlamentoda kim destek verir, kim destek vermez bunları da göreceğiz. Orada da herkes iyot gibi ortaya çıkacak”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhurbaşkanı olarak, elbette siyasi partiler nezdinde tarafsız bir konumdayım ama ülkemin ve milletimin çıkarları söz konusu olduğunda, benim safım, benim tarafım gayet nettir, bellidir. Bugüne kadar hep olduğu gibi, bundan sonra da ülkemin ve milletimin çıkarları ne gerektiriyorsa, benim tarafım o olacaktır” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Valiliğince düzenlenen ve kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, sporcular ile şehit aileleri ve gazilerin katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şahsına verdikleri destek için hemşehrilerine şükranlarını sunduğunu belirtti.