Dünya markası olma vizyonu

Dünya markası olma vizyonu
15 Ağustos 2015 12:40

Son zamanların en gözde iş imkanı network marketing sisteminiz, yemekten sonra insanların en çok para harcadığı temizlik ve kozmetik sektörüyle birleştiren Ersağ Organizasyon Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz. San ve Tic. Ltd. Şti, Denizli merkezli bir firma olup, yüzde yüz doğal yerli üretim yaparak müşterilerine hizmet sunmaktadır.

 

 

Geliştirmiş oldukları temizlik malzemelerinde zehirli fosfat kimyasalı kullanmayan firma bu sayede doğa dostu üretim yapmaktadır. Bilindiği üzere fosfat, doğada kaybolmayan ve zehirli bir özelliğe sahip olan fosfat doğada ne yazık ki kaybolmamaktadır. Bir çok insan fosfat içerikli temizlik ürünleri kullanarak hem kendi sağlıklarına hem de doğaya daha çok zarar vermektedirler. Ersağ Organizasyon Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Paz. San ve Tic. Ltd. Şti geliştirmiş oldukları fosfat bileşeni içermeyen yüzde yüz doğal ve tamamen yerli üretim ürünleriyle, vizyonlarında bulunan dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedirler.

 

 

Ersağ ve Doğa Dostu Ürünleri Bir Üyelik Kadar Uzakta

 

 

www.ersaguyeolun.com üzerinden hizmet veren firma, network marketing sistemi ile üyelerine de para kazandırmaktadır. Sitede yer alan Ersağ üyelik formu ile sizlerde üye olabilirsiniz ve firmanın Ersağ üye ol sloganı ile üye davet edebilirsiniz. Bu sayede kazancınızı daha çok artırabilirsiniz. Siteye üye olduktan kısa bir süre sonra firma yetkilileri tarafından sizlere sponsor numarası verilmektedir. Dilediğiniz zamanda yapacağınız 100 TL’lik alışveriş sonrasında ise üyeliğiniz tam olarak aktif hale gelmiş olacaktır. Aktif üyeliğiniz sonrasında yapacağınız satışlar sayesinde sizlerde para kazanmaya başlayabilirsiniz. Hatta getireceğiniz üyelerin yapmış oldukları satışlar sayesinde gelirinizi daha da çok artırmış olacaksınız. Yapmanız gereken sadece siteyi ziyaret edip Ersağ üyelik formunu doldurmak. Firmanın Ersağ üye ol sloganını kullanarak getireceğiniz her üyenin satışları ile daha fazla gelir elde etme şansına sahip olacaksınız. Ayrıca site içerisinde yer alan kampanyalar bölümünü takip ederek ürünlere daha cazip fiyatlarla sahip olma fırsatına sahip olacaksınız. Getirmiş olduğunuz üyelerinde kampanyaları takip etmeleri sayesinde de sizlerde daha fazla gelire sahip olmuş olacaksınız.

 

 

Ersağ Üyelik Sayesinde Kazanç

 

 

Yüzde yüz doğal, yerli üretim ve sizlere de kazandırma imkanına sahip bir firma, bütün bunlar sadece bir tık uzağınızda yer almaktadır. Öğrenci, memur, işçi, ev hanımı hatta işsiz bir olabilirsiniz. Network marketing sistemi sayesinde sizin de bir işiniz ya da ek geliriniz olabilir.