Dublaj yabancı dizi severler için kesintisiz izleme noktası : Roket Dizi

Dublaj yabancı dizi severler için kesintisiz izleme noktası : Roket Dizi
26 Ekim 2019 16:30

Günümüzde artık netflix vb platformlarında gelişmesiyle birlikte dublaj diziler alanında oldukça büyük atılımlar gelmeye başladı. Bu bağlamda gelişen arşivle birlikte birçok websitesi ortaya çıkmaya başladı. Ama reklamlardan sıkılanlar ve izlerken görüntülerde kasma, donma gibi problemler izleyiciyi oldukça soğutmaya başladı.

 

Bu anlamda çalışmalarını hızla sürdüren roketdizi1.com sizler için birçok dublaj diziyi ayağınızda getiriyor. How i met your mother türkçe dublaj izlemeniz için tüm sezonlar 720 ve 1080p kalite seçenekleriyle sizlerle. Dizinin altyazılı versiyonundan sıkılanlar ve takip edemeyenler için dublaj iyi bir alternatif. ted mosby’nin hikayesini 9 sezonda sizlere anlatan oldukça popüler diziyi keyifle izleyeceğinizden eminiz.

 

Bir diğer popüler dublaj diziden bahsedecek olursak eğer;

 

Karşınızda the flash türkçe dublaj izlemeyle sizlerle. Barry allen’ın hikayesine odaklanan ve 6. sezonda olan popüler çizgi kahraman uyarlaması dc nin en iyi dizilerinden birisi. Burada da bilim kurgu üzerine çalışmaların yapıldığı ve izleyicileri oldukça kendine bağlayan güzel bir yapım bulabilirsiniz. Nekadar 5. sezondan sonra biraz dizi dışına çıkılmış olsada gelen tepkilere bakılınca 6. sezonda oldukça iyi bir toparlama yapılmış görünüyor. Dublaj dizileride güncel olarak altyazılı bölümlerden ortalama 1 – 2 hafta sonra sitede bulabilirsiniz.

 

Roketdizi1.com reklamsız ve özel izleme sistemiyle yaklaşık 2.400 dizilik dev arşivi sizlerin ayağına getiriyor. Mobil ve tv izleme kolaylığına sahip player’ı ve reklamsız olmasıda bunlara bir + avantaj sağlıyor. Sadece yapmanız gereken 1 defaya mahsus siteyi ziyaret edip dolaşmak. Farkı ve kaliteyi kendiniz göreceksiniz, üyelik tamamen cüretsizdir. Umarız izlediğiniz tüm dizilerden memnun kalırsınız.