CHP’li Kerimoğlu, İhsanoğlu için sokağa indi, broşür dağıttı

CHP’li Kerimoğlu, İhsanoğlu için sokağa indi, broşür dağıttı
31 Temmuz 2014 14:09

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.

 

Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda BÜYÜK UZLAŞI adayı için hazırlanan stantta çalışmalara katılan Kerimoğlu broşürleri alıp, Bakırköy Sokaklarında oy istedi.

 

20140730_183107-1

 

El broşürlerini tek tek dağıtan Kerimoğlu “Türkiye’nin geleceği, çocuklarımızın geleceği için 10 Ağıstos’ta sandığa gidin; İhsanoğlu’na destek verin” çağrısı yaptı.

 

Bayram Tatilinin son gününde Bakırköy’de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Chp örgütünün sürdürdüğü kampanyaya destek veren Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu “Bakırköy özelinde 10 Ağustos’ta Sayın İhsanoğlu’na rekor bir oy çıkacağına inanıyorum”dedi. Yerel seçimlerde yüzde 70’ye yakın bir oy oranı ile seçildiklerini hatırlatan Bülent Kerimoğlu Çankaya Seçiminde Bakırköy’de İhsanoğlu’na yüzde 75’in üzerinde bir oy çıkacağına inandığını söyledi.

 

20140730_183220-1

 

Ekmeleddin İhsanoğlu için hazırlanan broşürleri sokak sokak dağıtan Bakırköy Belediye Başkanı “bu seçimler Türkiye için büyük önem taşıyor ve hepimize önemli görevler düşüyor” dedi.

 

Bülent Kerimoğlu: “Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmalıyız. Onun için, oyumuzu huzur, barış ve demokrasiden yana kullanmalıyız.Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçmeliyiz. Çünkü Cumhurbaşkanları tarafsız olmak zorundadır. Bütün partilere eşit mesafede olan, ülkesine hizmet etmek isteyen, kimseyi ötekileştirmeden, Türkiye’nin parlementer rejimine sahip çıkacak bir aday var.Büyük bir uzlaşı ile Türkiye’nin geleceği için ortak yaşam iradesini ayakta tutacak adaya oy vermek milli bir görevdir” dedi.

 

20140730_183223-1

 

Ekmeleddin İhsanoğlu için seçim kampanyasına Bakırköy’de katılan Kerimoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Öfke diliyle konuşan, milletini ayrıştıran kavgadan ve kutuplaşmadan beslenen bir zihniyet cumhurbaşkanı adayı olamaz. Vatandaşını ‘sizden bizden’ diye ayırandan cumhurbaşkanı olmaz.”

 

İhsanoğlu’nu Özgürlük Meydanı ve Bakırköy’ün farklı adreslerinde vatandaşa anlatan Kerimoğlu ” ilçemiz İstanbul’un farklı bölgelerinden binlerce insanın uğrak yeri. Bu sebeple ne kadar çok insanımıza ulaşırsak, kalan bu kısa süre içerisinde sayın İhsanoğlu’nu en iyi şekilde anlatmalıyız. Türkiyemiz için partili partisiz, sade vatandaş ya da Belediye Başkanı sokak sokak çalışıp sandıkta büyük uzlaşının gücünü göstermeliyiz” dedi.

 

20140730_183316-1

 

Bülent Kerimoğlu, özellikle gençlere ve kadınlara yönelik bir seçim kampanyasının etkili olacağının altını çizerken, Özgürlük Meydanı’nda yaptığı seçim çalışmasında ortadoğu’da ve özellikle Müslüman coğrafyasında yanan ateşin söndürülmesinde Türkiye’nin önemli bir aktör olduğunu dike getirdi.Kerimoğlu “barış ve kardeşlik için, bölgesel istikrar için, komşularla sorunsuz ve iyi ilişkiler için, emek, saygı ve birlik için İhsanoğlu” dedi.