CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun: İthal olmayan, bu kentin evlatları ile yönetmeye geliyoruz !

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun: İthal olmayan, bu kentin evlatları ile yönetmeye geliyoruz !
30 Kasım 2018 11:43

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm üyeleri vatandaşın sesidir asla bu kentin kötü yönetilmesine göz yummaz tıpkı duyarlı vatandaşlarımız gibi. Umut bizdedir yönetme kabiliyeti bizdedir. İthal olmayan bu kentin evlatları ile yönetmeye geliyoruz. Özü sözü bir sosyal belediyeciliği bilen bu kentin derelerini yeşilini koruyacak olan çevre dostu birçok aday adayımız mevcuttur ve vakit için telaşımız yoktur. Telaşı olanların gayreti anlamsızdır” dedi.

 

 

 

CPHP İl Başkanı Güzide Uzun şu ifadeleri kullandı. “Partimiz CHP kökleri ile cumhuriyetin kurucusu ve güzel yurdumuzun daha iyi yönetilebilmesinin en iyi mimarıdır. Trabzon kentinin geçmişini fotoğraflara bakan çocuklar anlıyor. Bu özlem neden kaynaklı yeşili doğası elde kalan tarihi mirasının korunamaması içimizi kanatmakta. Yerel yönetimler ne için vardır, insan için vardır. Soluduğumuz hava, içtiğimiz su kadar önemlidir yerel yönetimler. Geriye dönüp baktığımızda hep neden neden ve neden soruları insanımızın beynini kurcalamaktadır. Trabzon böyle mi olmalıydı bunları hakketmiyor derken, tarihi misyonunu canlandırmak onu hakkettiği yere taşımak için her CHP’linin ve bu şehri seven vatandaşlarımızın artık “dur “ deme zamanıdır.

 

 

UMUT BİZDEDİR YÖNETME KABİLİYETİ BİZDEDİR

 

 

Son zamanlarda yaratılmaya çalışılan CHP’nin aday adayları yok intibasına ancak gülünebilir. Aday adaylarımız sapasağlam ayakta ve aday olmak isteyen elini taş altına koymak isteyen herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır. Açıklamadık evet ama zamanı var. Özümüz sevgidir dostluktur. Bizleri karşı karşıyaymış gibi göstermek isteyenlerin amacı yine bu kenti yönetemeyenlere hizmet etmektir. Kişisel hiçbir sıkıntı bu kentin ali menfaatlerinin önüne geçemez. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm üyeleri vatandaşın sesidir asla bu kentin kötü yönetilmesine göz yummaz tıpkı duyarlı vatandaşlarımız gibi. Umut bizdedir yönetme kabiliyeti bizdedir.

 

 

İTHAL OLMAYAN BU KENTİN EVLATLARI İLE YÖNETMEYE GELİYORUZ

 

 

İthal olmayan bu kentin evlatları ile yönetmeye geliyoruz. Özü sözü bir sosyal belediyeciliği bilen bu kentin derelerini yeşilini koruyacak olan çevre dostu birçok aday adayımız mevcuttur ve vakit için telaşımız yoktur. Telaşı olanların gayreti anlamsızdır. Vicdanımızın sesi ile hareket etmektir aslolan aday adayı olmak isteyenlerin önü açıktır çünkü daha YSK takvimi açıklanmamıştır. Spekülasyonlar anlamsızdır. Gönül rahatlığı ile hiç kimseyi ötekileştirmeden yolumuzu yürüyeceğiz. Bu yol sevgi ve dostluk yoludur. Bizim kararlarımız bir kişinin iki dudağı arasında değildir. Katılımcı demokrasiye inanan sayın genel başkanımız başta olmak üzere CHP nin anlayışı budur. Acele edenlerin sonu hazindir yaşayarak öğrendik ve öğrenmenin yaşı yoktur diyerek tüm Trabzon halkını saygı ve sevgi ile ile selamlıyorum.”